Ha egy idős bácsit vagy nénit aki ledolgozta az életét és tisztességesen élt, megölnek azok a cigányok akik soha életükben nem dolgoztak és az ellopott pénzt eljátékgépezik, akkor méltó halált hal az idős bácsi, néni?
Szomoró lennék mert BŰNÖZÖK megölték egy szeretem.
A fekete anygal 20 embert ölt meg.
A balástyai rém saját bevalása szerint 6 nőt ölt meg.
A móri mészáros 8 embert ölt meg a bankrablásban és több postással is végzett.
Az áldozatok ismerősei mit csináljanak?
Kérdező szerinted rosszabb ha megölnek egy idős embert mintha egy rendes fiatal rendőrt megöl egy drogos popsztárocska. Az ő rokonai mit csináljanak?
Mért is bánt téged jobban egy ilyen eset, mert felhasználhatod a halálukat az undoritó kampányodhoz.
ma 20:53 egy ujabb értelmes jobbbikos.
ma 20:53
Elmennék szavazni, hogy hitem szerint jobb jövőnk legyen és az ilyeneket méltó helyre tegyék.
Amúgy meg ideje lenne beszüntetni a szanatórium jellegű börtönöket, ahova nyaralni járnak a bűnözők, 3 méteres betonkerítés egy pár hektár földrész köré, minden sittest oda be, aztán lássák el magukat.
Na de a kérdésre is válaszolva:
Nem tudom mit tennék. Ez olyan mértékű jogtalanság itt kis hazánkban, hogy a gyomrom felfordul. Egy öreg embert lecsuknak, mert védte amije van, a BKV-sok meg röhögnek a markukba, a cigány meg sérthetetlen...
Tehetsz bármit, te mész a sittre köcsögnek, a cigány meg segélyt kap, hogy a sérült lelkivilága több csorbát ne szenvedjen.
Van egy elképzelésem mit csinálnék, de azt megtartom magamnak inkább.
ÉS amit tudunk, az csak töredék, a média kussol, mert ez az érdekük.
Bocs a kirohanásért, de fáj, ami itthon zajlik.
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!