Ezt nézzétek meg! Vélemény?
http://www.youtube.com/watch? V=pN_KIl1P3Ys&feature=player_embedded
Jó látni ilyen sok embert :)
" Hibás link, de látatlanba megmondom mi van rajta: sok jobbikos. Anno a MIÉP volt az a párt, ami árkon-bokron-réztrombitán keresztül össze tudta szedni a híveit, és sokan voltak a gyűlésein. Ma Csurka annak is örül, ha a galambokhoz beszélhet a Hősök Terén."
kösz 30% a kommentet nagyon tanulságos volt köszi-köszi
nehéz a liberálisok élete?
53
Az, egész nap rettegünk, nekem már meszes a derekam a hazaárulástól, és rohadt bonyolult minden nap jelentést küldeni héberül a New York alatt fekvő titkos bázisba, hogy hogy haladok az igazmagyarok lelkének mételyezésével. De legalább jó az órabér.
" 53
Az, egész nap rettegünk, nekem már meszes a derekam a hazaárulástól, és rohadt bonyolult minden nap jelentést küldeni héberül a New York alatt fekvő titkos bázisba, hogy hogy haladok az igazmagyarok lelkének mételyezésével. De legalább jó az órabér."
magadat járatod le :)
" 53
Az, egész nap rettegünk, nekem már meszes a derekam a hazaárulástól, és rohadt bonyolult minden nap jelentést küldeni héberül a New York alatt fekvő titkos bázisba, hogy hogy haladok az igazmagyarok lelkének mételyezésével. De legalább jó az órabér."
hát ez k*rvajó :D
73
Ha rákensz egy gyerekgyilkosságot valakire, esetleg elintézhetem, hogy felvegyünk. :rohadtnagy, vörösen villogó irónia gomb:
@ ma 17:09
Én nagyobb dolgokban utazok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!