Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nézzétek meg légyszíves ezt a...

Nézzétek meg légyszíves ezt a videot is kedves mszpés, és fideszes rajongók?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok milyen ésszerű magyarázattal tudtok még a két ránkerőszakolt nemzet elnyomó pártra voksot tenni ezek után!

[link]

2010. márc. 25. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Az MSZP-s és Fideszes rajongók nem adnak hitelt Dr. Morvai Krisztina szövegének, szóval csak veszekedés lesz az egészből.
2010. márc. 25. 11:02
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Számomra a barrikad.hu nem hiteles.
2010. márc. 25. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Még annyit:a Jobbikot is ráakarják erőszakolni az országra.
2010. márc. 25. 11:05
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
A Barikád nem hiteles hírforrás, és Morvai nem szavahihető szakértő.
2010. márc. 25. 11:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem hibátlan párt nincs és politikus szájából sincs objaektív vélemény. A legkisebb rosszat kell választani.
2010. márc. 25. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:
A videó a youtube videómegosztón van fent, és onnan van belinkelve a barikad.hu-ra. És egy ülésről készült, ahol Szekeres Imre is jelen volt. Egyébként igaza van Morvai Krisztinának. Legalább kimeri mondani a dolgokat.
2010. márc. 25. 11:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze csakis a zsidó index és a zsidó origo lehet hiteles, ezt már megszokhattuk.
2010. márc. 25. 11:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Oké tegyük fel értem az érveléseiteket! Ha én valakit nem tartok hitelesnek akkor az engem már átver! Kit vert át Morvai K., és ki ellen követett el bármit is? Még csak esélyt sem adtok neki hogy átverjen minket. Előítéletekkel teli a mi társadalmunk én csak ezt látom, erről a múlt, és a máig uralkodó politika tehet szerintem. Köszi a válaszokat.
2010. márc. 25. 11:20
 9/9 anonim ***** válasza:

11:15 vagyok (első)

Szerintem egyiknek se lehet hinni 100%-ig, se Morvainak, se az Index/Origó bagázsnak. Egyik se mond igazat, de ha már ezek közül választani kell, 1000-szer inkább a Morvaiék, az fix.

2010. márc. 25. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!