Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberek, akik roma közösségek...

Emberek, akik roma közösségek közelében éltek! A Jobbikra szavaztok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 16:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
29%
Nem. Nálunk nincsenek gondok. Egy Pest közeli kisvárosban élek, nem is igazán erős a Jobbik felénk.
2010. márc. 30. 16:35
 2/19 anonim ***** válasza:
49%

nem-e?:)

amúgy igen a Jobbikra szavazunk

2010. márc. 30. 16:38
 3/19 anonim ***** válasza:
45%
A lakótelepen, ahol élek, nagyon sok roma él. Hangosak, de soha nem volt velük semmi gondom, és másoknak sem. Közösek a problémáink, beszélgetünk, békésen élünk egymás mellett. Természetesen soha nem szavaznék a Jobbikra, vagy más apartheid szellemű populista pártra.
2010. márc. 30. 16:44
 4/19 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom lehet e közösségnek nevezni, inkább horda, vagy csürhe.

Igen.

2010. márc. 30. 16:46
 5/19 anonim ***** válasza:
19%

gondolom mindenki tudja hogy az 1. és a 2. úr minden kérdésben a Jobbikot járatja le

szóval csak annyira hitelesek mint az MTI :)))

nehéz a liberálisok élete :O

2010. márc. 30. 16:46
 6/19 anonim ***** válasza:

ill 1. és a 3. úr

pardon :)

2010. márc. 30. 16:49
 7/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. márc. 30. 16:49
 8/19 anonim ***** válasza:
19%
Nem.
2010. márc. 30. 16:56
 9/19 anonim ***** válasza:
72%

Igen, de nincs összefüggés.

Először is csak a cigányok deviáns rétege miatt nem fogok egy pártra sem szavazni.

Másodszor pedig én nem csak azt hiszem el, nem csak azt a jelenséget tudom elfogadni, amit a közvetlen környezetemben tapasztalok.

Nyilván nem egyforma az ország minden négyzetmétere, a cigányok sem egyformák - hiába sulykolja a média, hogy egyik sem akar rosszat, mind egyforma, mind csak élni szeretne, meg zenélgetni, meg hát szegények is, meg csak szeretik a gyerekeket... Persze-persze, a normálisabbaknak mégis csak max. 2-3 gyerek van:)

Ha mindenki azt mondja, hogy van cigánybűnözés (emberek 80%-a), és hetente két-három olyan vérnyomásnövelő hírrel találkozom, hogy időseket vertek meg (sokszor halálra), vagy fiatalokat raboltak ki, vertek meg, egyéb módon aláztak meg; akkor csak azért, mert én autóval járok, nem fogom azt feltételezni, hogy minden hír hazugság, és hogy az emberek 80%-a csak egy rasszista barom.

Ennyire azért nem vagyok önző:) és azt sem felejtettem el, hogy fiatalabb koromban nekem is volt velük bajom, pedig hozzájuk sem szóltam. És amint látom azóta sokkal rosszabbak, valamiért mostanában nagyon nyeregben érzik magukat, nagyon rajok.

Ahh, megint sokat írtam, szóval nem a cigányok miatt fogok a Jobbikra szavazni, hanem mert még mindig őket látom a leghitelesebbeknek, legközvetlenebbeknek, rajtuk látom, hogy tényleg akarnak változtatni, tenni valamit és nagyon tetszik, hogy minden infót megosztanak. Mikor tudtam ennyi mindent a Fideszről anno? Ugyan, ők elsősorban politikusok, a Jobbikban pedig elsősorban embereket látok.

2010. márc. 30. 17:01
 10/19 anonim ***** válasza:
40%
A Jobbik programja nem csak a cigánybűnözés megoldásáról szól, de természetesen ez is szerepel benne. Én elképzelhetőnek tartom, hogy sok szegény ember azért fog csak a jobbikra szavazni, mert félnek, mert ellopják mindenüket megrongálják a házukat, kerítésüket, sőt az is előfordul, hogy csak úgy beköltöznek egy házba engedély nélkül, és tönkreteszik teljesen, holott az más tulajdona, ha ezt megemlíted megtámadnak, rosszabb esetben megölnek. És ilyent a cigányokon kívül senki nem csinál, tipikus cigányviselkedés, a cigánybűnözés egyik fajtája a sok közül ! (ehhez hasonló példák: színesfémlopás, uzsorakamat, kertilopások, 5ezer forintért gyilkolás, 5en megtámadunk egy szerencsétlen és elvesszük mindenét stb, ezeket a bűncselekményeket 99%ban cigányok követik el) ez a cigánybűnözés ha valaki nem tudná.
2010. márc. 30. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!