Pösze Lajos diadalmenete jó nagyon ugye?
http://www.youtube.com/watch?v=dRU8AyOzf1E&feature=player_em..
egy felkészült riportalany a riporternő se annyira kukacoskodó mint pl az m1 en a riporterek...
lehet ő nem fogadta el a Júdás pénzét
(mszp ugye lefizette Verebest)
egyszóval érdemes megnézni:)
köszönöm a linket
én mér maradok le ezekről mindig, mikor adják a TV ben...
egy felkészült riportalany a riporternő se annyira kukacoskodó mint pl az m1 en a riporterek
Kérdés, amit lehet majd fel is teszek: baj az, ha egy riporter "kukacoskodó"? Legyen az, mint Kádár alatt, hogy tk. az újságírás egy borzasztó igénytelen szakma volt, mert senki sem mert semmit kérdezni?
"Kérdés, amit lehet majd fel is teszek: baj az, ha egy riporter "kukacoskodó"? Legyen az, mint Kádár alatt, hogy tk. az újságírás egy borzasztó igénytelen szakma volt, mert senki sem mert semmit kérdezni?"
na ja
csak ne egy oldalúan legyen kukacoskodó
mszptől nem kérdi meg a mi újság a titoktörvénnyel pedig megígéri?
a Jobbikosk szavába mindig belevágnak
a többi meg had mondja a hülyeséget?
hát nem
napkeltében meg mszp minden szavát itták?
ráadásul le is fizetik őket
pfff
Azt az ember tömeget lesd ki! És mindenhol.
http://www.youtube.com/watch?v=pN_KIl1P3Ys&feature=player_em..
Mindenhol, minusz terézváros, 28 szavazat, ugye.
Amúgy, ez a titoktörvény... én liberális vagyok, de van amiről jobb ha nem tudunk, azt hiszem.
SZEBB JÖVŐŐŐT!
köszönöm a két linket
Kérdés, amit lehet majd fel is teszek: baj az, ha egy riporter "kukacoskodó"? Legyen az, mint Kádár alatt, hogy tk. az újságírás egy borzasztó igénytelen szakma volt, mert senki sem mert semmit kérdezni?
Persze, és lehet rugózni a Fideszen is és sz MSZP n is, vagy akkor már lehet Kádárista? Nagyon el vagy varázsolódva!
"Amúgy, ez a titoktörvény... én liberális vagyok, de van amiről jobb ha nem tudunk, azt hiszem."
mi van?
az egy dolog hogy te nem akarsz tudni róla
mi szeretnénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!