Sulek Péter kérdése:
Mit szóltok Kecskemét fejlesztéséhez? Mi a véleményetek róla mennyire hasznos stb?
Figyelt kérdés
2016. febr. 12. 21:55
1/7 anonim válasza:
Én csak a Kecskéről hallottam! a Métről nem! :-)
2/7 anonim válasza:
Orbán CSAK a Fideszes városokat látogatja meg és öli bele a milliárdokat!
Neked az nem tűnt fel???
3/7 anonim válasza:
Mik azok a Fideszes városok? :D
Mert ha azok, hol a Fideszre szavaztak legtöbben 2010-ben és 2014-ben... - Ja akkor az összes az!
4/7 anonim válasza:
Kérdező, nekem fogalmam sincs milyen fejlesztéseket eszközölt ott a fidesz, kérlek világosíts fel.
5/7 anonim válasza:
A fidesznek sok köze nincs a dologhoz. Amit keresel az a Mercedes gyár. Van bejelentett munka, folyik be adóbevétel, fogyasztanak az emberek, fellendült a környék.
6/7 anonim válasza:
"folyik be adóbevétel"
Az megvan, hogy tavaly elvitték 20 milliárd nyereséget adózatlanul? A Fidesz nem győzte magyarázni :D
7/7 anonim válasza:
Újszülöttnek minden vicc új.. Ja, az EU előtt osztogattunk társasági adó mentességet az új beruházóknak. Ettől még a több ezer ottani alkalmazott fizeti az szja-t, a tb-t, az áfát. Felőlem megmagyarázhatjátok egymásnak, hogy igazából az egész Orbán Viktor Miniszter Elnök Úr csodálatos képességei és a közmunkaprogram sikere miatt van, csak nem értem, hogy lehet ilyen hülyének lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!