Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti milyen TV csatornákat néztek?

Ti milyen TV csatornákat néztek?

Figyelt kérdés
Milyen TV-t TV-ket tartatok objektívnek, esetleg függetlennek?

#TV #objektív tájékoztatás
2016. febr. 11. 10:36
1 2 3
 11/22 MolotovPunk ***** válasza:

Általában ATV,Hír Tv.(Főleg hírműsorokat nézek ott.)

Film+ ot szoktam még nézni filmek miatt.Néha Viasat3at is.

2016. febr. 11. 16:02
 12/22 anonim ***** válasza:
Én a NATGEO WILD-ot ajánlom...abszolut objektív és független!
2016. febr. 11. 16:44
 13/22 MolotovPunk ***** válasza:
Nincs NatGeo Wildem.
2016. febr. 11. 16:53
 14/22 anonim ***** válasza:

Tudsz egy szempontot, hogy nézzek?

Az információt máshonnan sokkal célzottabban összeszedem. Kevesebb idő, alaposabb ismeret.

A szórakozást ezer módon képes vagyok magamnak biztosítani, nem függök senkitől, az a kis többletmunka, amit rá kell fordítanom az eléréséhez, sokszorosan megtérül.

Tanulni sokkal hatékonyabb módszerekkel szoktam.

Pihenni pedig az ágyban, sötétben, nyugalomban ezerszer gyorsabb, hatékonyabb és eredményesebb.

Mi legyen az ok, amiért bekapcsolom?

2016. febr. 11. 18:02
 15/22 anonim ***** válasza:
Sportcsatornák, NatGeo, Discovery.
2016. febr. 11. 18:40
 16/22 anonim ***** válasza:
Spektrum, NatGeo, Discovery, Sport csatornák, Cool és Film+, ezeket nézem ha épp tv elé jutok, a politikai dolgokat leszarom.
2016. febr. 11. 19:25
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Az M1-et csak azért nézem, hogy jót röhögjek az összes Fideszesen, hogy mindig csak a "jó híreket" közlik xDDD

Hogy itt hazánkban valóban olyan nagy baj van, na azt képtelenek kimondani!

Egyébként DoQ, HírTV, ATV, NatGeo (Wild), Investigation Discovery, Spektrum (Home).

2016. febr. 11. 19:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem tv-zek.
2016. febr. 11. 19:45
 19/22 anonim ***** válasza:
RTL,ATV,sportcsatornák,ismeretterjesztő csatornák. Objektív,független tv,szerintem nincs.Ez még leginkább az m1-en lenne számonkérhető,hiszen azért "közszolgálati" csatornaként,nem kellene ennyire a kormány szócsöveként, propanganda tv-ként funkcionálnia.Az RTL sem pártatlan,viszont ezt megértem.Lényegében őket "megtámadták" és mivel legjobb védekezés a támadás, ők is "támadnak".Mondjuk,én arra számítok,hogy idővel "kivégzik" őket és hasonló lesz a felállás,mint a rádióknál.Lesz állami tv és egy kereskedelmi tv(Vajna). Az RTL helyét meg megkapja az egyház,vagy tudomisén. Meg persze a kábeltévék.
2016. febr. 11. 19:57
 20/22 anonim ***** válasza:
34%
8 éve egyáltalán nem nézek tv-t.
2016. febr. 11. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!