Kinek mi a véleménye erről?
Annyi a HA, hogy nem is érdemes erről beszélni.
HA lesz előrehozott választás.
HA többen mennek el, mint amire számítanak.
HA többen szavaznak a baloldalra.
HA egyáltalán úgy érzik az emberek, hogy most nekik annyira jó, hogy még 2010-ben és 2014-ben sem volt ennyire.
HA egyáltalán nosztalgiával gondolnak az MSZP-re.
HAHAHA
Nem is mindenki, csak a rokkantnyugdíjasok, a rendőrök, a mentősök, a tűzoltók, a nővérek, az orvosok, a diákok, a tanárok, az amerikaiak, a brüsszeli bürokraták, a CIA, a bukott baloldal, a balliberálisok, a zsidók, a Soros György, a Colleen Bell, az André Goodfriend, a játékgépek, a magánnygdíj-pénztárak, a cigarettát áruló boltok, a vasárnap nyitvatartó nemkeresztények, meg úgy általánosságban a sima nemkeresztények, az örmények, Angela Merkel, Jean-Claude Juncker, Obama, a Chamtrail, a köcsög UFO-k, akik elviszik Patakyt, a mocskos, nemszülő nők, a keveset szülő, mocskos nők, a vasutasok, a....
Szerintem az előrehozott választástól a fidesz is tart egy kicsit,mivel lennének olyan körzetek,vagy városok is,amik ismét baloldaliak lennének.1-2 kisebb város elképzelhető,hogy Jobbik vezetésű lenne.
Továbbá arról se feledkezzünk meg,hogy Orbán nem túl régen üzent a médiában,hogy ha rajta múlna,akkor Budapest egy forintot sem kapna.Budapest most be van rágva nagyon a Fideszre.Elég jól látom ezt,mivel én is pesti vagyok.
(Így elképzelhető,hogy még több pesti kerület lenne piros választások után.)
Továbbá ott van Kazincbarcika,Tiszaújváros,Szeged,Salgótarján is,amik most is baloldali városok.És ezeken kívül van még pár olyan körzet is,ahol anno épphogy csak nyert a fidesz 2014-ben.Tehát vannak most is billegő körzetek.
Egyébként,ha többen mennének el szavazni,akkor elképzelhető,hogy az ellenzéki pártok erősödnének.
Vagy,ha külföldön élők jelentős része is szavazna.
Ettől függetlenül szerintem 2/3 többé már nem lesz meg a fidesznek...
Az elmúlt 5 évben pedig a Fid. semmilyen fejlődést nem ért el.Csak ők gazdagodtak a nép nagy része meg szegényedett egyre jobban.Előbb utóbb pedig az a gépezet,amit ők kormányzásuk alatt felépítettek,az darabokra fog hullani.
(2018-19 környékén pedig már EU-s pénzek/támogatások sem fognak jönni.)
Így az átlag ember bele sem mer gondolni mi lesz utána itt.
Bár lehet addigra én már külföldön fogok élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!