A balliberálisok azért migránspártiak, mert multikulturális utópiát akarnak?
Az ő ideális társadalmuk, nem egy igazi nemzetállam, hanem egy multikulturális katyvasz.
Nem az a fajta, ahol egyik sarkon olasz pizzéria, a másikon meg spanyol tortillás van.
Hanem, teljesen idegen népcsoportok (jellemzően Afrika, Közel-Kelet területéről) betelepítése, azok teljes kiszolgálása,jogrend rájuk szabása, mecsetépítések....stb
Illetve, az igazi ínyencség, a párhuzamos jogrend.Ugyanis, sok európai országban elismerik a a többnejűséget, a többi feleséget hivatalos státuszt státusz illeti meg, ha úgy érkeznek az adott országba.Így többszörös mennyiségű segélyt vehetnek fel.
Nem baj, úgysem a balliberálisok fizetik.
Ez a migránsválság pont, kapóra jött nekik.
Persze, szeretnek mindenfélét kamuzni, hogy "humanizmusból" ,"szolidaritásból" támogatják ezt az inváziót.
De, az igazság, hogy a migránsok segítenek nekik elérni az ideális társadalmi formát.
Kérdező, a balliberálisok számára a multikulturalizmus nem cél, hanem eszköz.
A világkommunizmus megvalósításának '17-től folyó kísérlete első körben megbukott. Most folyik a második kísérlet: hatalmas Európa-idegen tömeg behívásával aláásni a nemzetállami működést, hogy a nemzetállamok megszűnjenek, és első körben az Európai Egyesült Államok jöjjön létre, és a következő körök valamelyikében világállam világkormánnyal.
Már hogy a túróba lenne minden európai országban jobboldali kormány, :D:D Sok hüyle ballib...A németeknél van egyedül oylan jobboldal VEZETTE NAGYKOALÍCIÓ ahol inkább bevándorláspártiak. Az összes többiben baloldali és vagy liberális. Spanyoloknál azt hiszem épp nemrég váltották le a futóbolond baloldalt (pár hónapja)
De ami tuti, hogy EZEKUTÁN bizony minden európai országban jobboldali kormány lesz.
Amugy meg, ja, a baloldaliak eredendően internacionalisták. (igy értelemszerüen ha felhigítják a nemzetállamok népességét, könnyebb lesz "egyesülni") Meg a liberálisok is (itt európában) de ők meg azért, mert Európai egyesült államok pártiak (szintén, ha felhigulnak a nemzetállamok, nem fog számítani a nemzeti érdek) Szóval szépen egymásra találtak az elmebeteked ebben az ügyben
A ballibek debilek úgy ahogy vannak.
Okoskodó majmocskàk.
Sajnos most nem tudtam finoman és nőiesen érvelni a sok hül@yeségre mert kèsőn értem ki tegnap.vagyishogy ma hajnalban.Az osztràk-német hatàron egy kicsit lassítanom kellett és vàlaszolni pâr kérdésre.
Pàr perc igazàn nem sok nyilvàn.De nekem gyerekeim vannak.Nem szeretném ha olyan alakok lennének a lakókörnyezetemben mint ezek a refjudzsìk.
Mostmàr túl sokan vannak .
Imhol a kérdés!
Tele a ladikom.Ki repüljön a vìzbe?ők vagy mi?
Szerintem itt màr nincs szép megoldàs csak rossz meg még rosszabb.
A liberók mehetnének velük mindenesetre.
Én nem vagyok ballib, de
1. Igen, továbbra is multikulturális társadalomban szeretnék élni, mert most is abban élek és szeretem és mert ez a jövő útja.
2. A nemzetállamok ideje ettől függetlenül lejárt, Európa népeinek közös érdeke a politikai egyesülés és a Világ népeinek is össze kell fognia.
3. A fentiektől függetlenül a menekülteket humanitárius okokból be kell fogadni.
4. A fentiektől függetlenül a gazdasági bevándorlók érkezése szükséges és hasznos számunkra demográfiai és gazdasági okokból.
5. Demokratikus és szolidáris jogállamban szeretnék élni, amely teljes lelkiismereti és vallásszabadságot biztosít minden ember számára, mert ez jelenti a biztonságot és a békességet.
6. Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy az is feladatunk, hogy olyan békét és biztonságot teremtsünk a bolygónkon, hogy senkinek se kelljen elhagynia a születési helyét, hanem otthon is megtalálja a számítását. Viszont bárki bárhová szeretne menni azt határok és jogi akadályok nélkül megtehesse.
Szerintem ez a minimum.
a jövőben pedig valami globális integráció fog történni.
Lehet 100 év,lehet 1000,de valami hasonló fog történni.
Már mindenkinek elérhető az internet,szinte már a 3.világ nagyrészében is.Egyre többen fognak megtanulni angolul.
A 3.világot valahogy fel kell majd zárkóztatni,ami nem feltétlen azt jelenti,hogy "ide költöztetjük őket".
Minél több nemzet van,annál több a konfliktus,feszültség.
És a népességet is brutálisan le kell majd csökkenteni,ha normális életkörülmények között akarunk majd élni.
1 milliárd ember is bőven elég lenne erre a Földre.
Viszont irányítani csak az tud,aki "fent van".
Tehát nem a fejlett országoknak kell megvárni,hogy a fejletlenek majd maguktól fejlődnek,hanem segíteni kellene nekik.
Sajnos erre még nincs hajlandóság.
"""Én nem vagyok ballib, de
1. Igen, továbbra is multikulturális társadalomban szeretnék élni, mert most is abban élek és szeretem és mert ez a jövő útja.
2. A nemzetállamok ideje ettől függetlenül lejárt, Európa népeinek közös érdeke a politikai egyesülés és a Világ népeinek is össze kell fognia.
3. A fentiektől függetlenül a menekülteket humanitárius okokból be kell fogadni.
4. A fentiektől függetlenül a gazdasági bevándorlók érkezése szükséges és hasznos számunkra demográfiai és gazdasági okokból.
5. Demokratikus és szolidáris jogállamban szeretnék élni, amely teljes lelkiismereti és vallásszabadságot biztosít minden ember számára, mert ez jelenti a biztonságot és a békességet.
6. Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy az is feladatunk, hogy olyan békét és biztonságot teremtsünk a bolygónkon, hogy senkinek se kelljen elhagynia a születési helyét, hanem otthon is megtalálja a számítását. Viszont bárki bárhová szeretne menni azt határok és jogi akadályok nélkül megtehesse.
Szerintem ez a minimum."""
1: fejtsd ki, hogy miért ez a jövő, bár sok reményt nem fűzök ahhoz, hogy te ide fogod vésni, ugyanis, NEM, nem élsz multikultúrális társadalomban. Ha azt hiszed, hogy az európai únió multikultúrális, akkor valahol eltévedtél félűton. Egész Európa egy civilizációhoz tartozik (nyugati civilizációnak hívják), Anglia, németország, illetve franciaország KISÉRLETEZETT azzal, hogy multikulturális társadalmat hozzot létre ahol különböző civilizációk (afrikai, muszlim, indiai stb) szokásai, vallása, politikai értékrendje csorba nélkül érvényesülhet. Már 6 éve kivétel nélkül bejelentette az összes érintett állam vezetője, hogy a multikulturális elképzelés megbukott (mert az idegen civilizációk kiszakították magukát a többségi társadalomból, és lokálisan is elkülönültek, különböző városrészekbe, ahol párhuzamos társadalmakat hoztak létre, ELLENÁLLVA az adott ország kulturális, politikai, és jogi fennhatóságának)
Szóval nem, nem élsz multikulturális világban, mert attól, hogy te látsz egy fekát a metróaluljáróban, még rohadtul nem lesz multikulturális a világ. És pláne nem ez a jövö utja (nem is értem, ki a sügér, aki ezt igy le bírja írja, csak úgy, érv, és indok nélkül.Mintha valami vallási szekte hívője lennél, aki ebben hisz. Miért? Mert csak, aztá' jóvan)
2: Ugyancsak nem igaz, hogy a nemzetállamok ideje lejárt volna. Kérlek, ha már állítasz valamit, indokold is meg, úgy, ahogy én mindjárt megindokolom, miért is beszélsz ökörséget: Nos, Nem járt le a nemzetállamok ideje, és ha azonnali, szembetűnő példát akarsz erre látni, akkor itt is van a migrációs válság. Megoldotta ezt a problémát egy nemzetek felett álló intézmény (ENSZ, EB, EP stb) ? Mi? Hát rohadtul nem. Nálunk jelenleg van migrációs válság? Nincs. Miért? Mert a Magyar kormány, nemzetállami keretek között, saját jogon ezt az ügyet elintézte. Pont. Migrációs vválság oylan helyeken van, ahol a nemzetállamok feletti intézmények döntésére várnak a megoldással kapcsolatban. Van iylen? Ausztria is erre várt. Mult héten meg megunta, és szintén bejelentette, hogy saját kézbe veszi a döntést. De gondolom az Európai Unióra gondoltál akkor, amikor ezt a hülyeséget kinyögted. Kérlek, vegyél elő egy szakkönyvet, és olvass bele. Egyből meg fogod látni, hogy a valódi, kompetens döntés az EUn belül nem a nemzetállamok feletti intézmény kezében van (Ez lenne az európai bizottság) hanem a nemzeti kormányok kormányfőiből álló TANÁCSéban (ugye éppen ugymüködik ez, mint a klasszikus nemzetállami diplomácia sokoldalú tárgyalásaiban)
3:igen, a nemzetközi jogszabály szerint aki menekült, az humanitárius okokból nem küldheted vissza abba az országba, ahol veszélyben van. A probléma viszont az, hogy akik Európai területre lépnek, rohadtul nem menekültek. Sőt. Az kellene felfognod, hogy a "menekültség" nem bemondásra jön létre. A menekülség egy STATUSZ amit NEMZETÁLLAMOK (nocsak mik vannak mi?) saját jogrendszerük alapján ADHATNAK azután, miután az adott ILLEGÁLIS HATÁRÁTLÉPÓ (mert bizony, addig, amig nincs megállapítva, hogy ő honnan jött, kicsoda, mit akar, addig ez a státuszuk, kivétel nélkül) maradéktalanul bizonyította, hogy ő bizony oylan helyről jön, ahol mindjárt megölik. Szóval "véletlenül" megint butaságot beszéltél.
4: Fejtsd ki, miért is hasznos számunkra a gazdasági bevándorlló? Pláne demográfiai szempontból? Nopláne, hogy lehetne ezt függetleníteni a fenti pontoktól? Mondjuk a te fenti pontjaidtól bármit lehet függetleníteni, mert semmitmondó hitalapú mantrák. De a valós pontoktól bizony nem lehet függetleníteni, és demográfiailag KÁROS a gazdasági bevándorlás (ezt már kifejtettem az első pontban) gazdasági rentebalitáshoz nem értek, de valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy az afgán vécétisztitók annyira megdobnák egy egy ország GDPjét.
5: ez a pont helyesbítésre szorul, ugyanis szépen kezdted, ám érdemes a "minden ember" kitételt a minden, az ország területén élőre változtatni. Mert annak az afgán embernek, aki illegálisán tartózkodnik bármiylen ország területén, és mondjuk azt tervezi, hogy lemészárol pár keresztényt, mert a vallása meg a politikai nézetei ezt kívánják, nem feltétlenül kellene jogokat kapnia. Nyilván sarkítottam, de értsd meg: a jogok nem csak úgy vannak, ajándékba. KÖTELEZETTSÉGEKKEL is járnak. Akik utóbbit nem teljesítik, minden létező állam jogrendszere szernt nem jogosultak a tisztességes bírósági eljáráson kívül semmi másra.
6: " Viszont bárki bárhová szeretne menni azt határok és jogi akadályok nélkül megtehesse. "
Nos, ez viszzont akkora hüyleség, hogy gyakorlatilag kommentálni sem érdemes. Tulajdonképpen te buta vagy, azt kell mondjam. Kiszurja a szemed hogy tőlünk keletre micsoda káosz van, brutális emberek brutális dolgokat müvelnek, ámde te, mind valami pihentagyú felhőevő, ugy vagy vele, hogy nem kellenek határok, se szabályok, jöjjön csak amonnan mindenféle ember, ha lehet, hozza már a kalasnyikovját is, ha annyira a szivéhez nőtt.
Mindenesetre amit leírtál, mindazon tól, hogy nagyon buta és ygerekes gondolkodásra vall, a permanens háboróba, és káoszba taszítaná a világot.
Szóval gondolt ezt át ujra. :)
"11:01, azzal, kezded, hogy nem vagy ballib, majd leírsz pontokat, amivel bizonyítod, hogy ballib vagy. Még magadat sem ismered, vagy a rosszabb lehetőség szerint hazudsz."
Szerintem azért nem meri már senki ballibnek vallani magát, mert manapság már sokkal cikibb ballibnek lenni, mint szimplán butának. Ballibnek lenne ma annyit jelent, hogy buta vagyok, és büszke is vagyok rá.
Nos kezdjük azzal, hogy miért nem vagyok "ballib", ebben ugyanis talán a többi kérdésre adott válasz is benne lesz.
Azért nem vagyok "ballib", mert túl szűk nekem a cimke:
1.
Baloldali vagyok abban az értelemben, hogy értéknek tekintem a társadalmi szolidaritást, a szegények felemelését, a társadalmi különbségek csökkentését.
2.
Jobboldali vagyok viszont a tekintetben, hogy nem kívánom a szerzett jogokon alapuló társadalmi hierarchia eltűnését (amennyiben ezek saját érdemeken alapuló jogok).
3.
Liberális vagyok abban az értelemben, hogy kiállok az egyetemes szabadságjogok, emberi jogok, jogegyenlőség elve mellett és úgy gondolom, hogy az állam nem korlátozhatja az egyének szabadságát egyetlen olyan kérdésben sem, amely nyilvánvaló és közvetlen közérdeket nem sért.
4.
Anti-liberális vagyok viszont abban az értelemben, hogy nem fogadom el a piac mindenhatóságát hirdető liberális gazdaságpolitikát és nem értek egyet az állam leépítésének liberális elvével, hanem ezzel ellentétben az erős állami szintű szabályozás és közérdekű beavatkozás híve vagyok.
5.
Nemzeti érzelmű konzervatív vagyok abban az értelemben, hogy értékként tekintek magyar nemzeti kultúránkra, történelmünkre, népi hagyományainkra, nyelvünkre, a magyar tájra, általánosabban kulturális és természeti örökségünkre és annak megőrzésére törekszem. Hazafias érzelmű vagyok ami az egészséges nemzeti érzést, büszkeséget illeti. Büszke vagyok Bartók Béla zenéjére, Szentgyörgyi Albert és Kertész Imre Nobel-díjára, az Aranycsapat győzelmeire, a magyar halászlére, Budapest építészeti értékeire stb.
6.
Internacionalista és kozmopolita vagyok viszont abban az értelemben, hogy elítélem a nacionalizmust, egyenértékűnek tekintem a világ népeit. Az emberiséget családomnak tekintem és a bolygónkat hazámnak. Ha tehetem fellépek az emberiséget megosztó rasszizmus, nacionalizmus, sovinizmus, fasizmus minden formája ellen.
7.
Zöldpárti vagyok abban az értelemben, hogy felismertem az emberi társadalom ökológiai függőségét, hogy csak egy egészséges és diverz bioszféra részeként életképes, hogy fenntarthatóvá kell tenni a társadalmunkat. Hogy védeni kell a természetes életközösségeket és az emberi környezet minőségét is.
8.
Nem vagyok viszont zöldpárti abban az értelemben, hogy nem kívánom a rousseaui "vissza a természethez" elvét, hanem a tudományos és technológiai fejlődés mellett állok.
9.
Globalista vagyok abban az értelemben, hogy felismertem a természeti és gazdasági folyamatok globális jellegét és nyilvánvalóan látom, hogy a 195 nemzetállamra szakadt emberiség elégtelen és alkalmatlan politikai struktúra a globális problémák hatékony kezelésére ezért hiszem, hogy egy világállamot, világkormányt, világparlamentet, világszintű demokratikus jogrendszert, világszintű közös költségvetést mindenképpen létre kell rövidesen hoznunk. A nemzetközi szervezetek és egyezmények önmagukban elégtelenek, gyengék és alkalmatlanok a hatékony kooperáció egyedüli kereteiként, ennél erősebb-szervezettebb együttműködés kell.
10.
Anti-globalista vagyok viszont abban a tekintetben, hogy a területi és kulturális autonómia, intézményi autonómia és az önkormányzatiság híve vagyok és úgy gondolom, hogy a helyi jelentőségű döntéseket decentralizáltan kell meghozni. Nem kívánom, hogy egy világkormány döntsön a helyi adókról, helyi közlekedési szabályokról, helyi közügyekről stb. Hiszem, hogy a települési önkormányzatoknak, egyetemi autonómiáknak, kisközösségeknek, társadalmi önszerveződéseknek sokkal nagyobb önállóságot, sokkal nagyobb jogköröket kell biztosítani a jelenlegieknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!