Valóban igaz, vagy csak egy újabb hazugság, hogy 2010 óta nőtt a házasságok száma?
Milyen érdekes, hogy pont a kormányváltás óta nőtt a házasságok száma és "javult" sokminden!
Akármit is mond a Fidesz, már egy szavát sem hiszem nekik, még az sem igaz, hogy jelentősen "csökkent" a munkanélküliség!
Roppant egyszerű ellenőrizni: az állam nyilvántartja a házasságkötések számát, az adatok közérdekből nyilvános adatnak minősülnek, ezért hozzáférhetőek bárki számára.
A KSH oldalán elérhető a táblázat egy csomó adat, táblázat.
beírtam keresőbe, hogy házasságkötések:
www.ksh.hu
Na még egy skizo.
Megbeszéled te magaddal, hogy mi van!
Komolyan ezt minek kérdezted, ha alatta válaszolsz magadnak?
Ezt csinálhatnád a tükör elött is.
És te hiszel a KSH-nak?
Az FIDESZES statisztikai hivatal!!!
Fura, hogy mindig a "jó" eredményt mutatja!!!
Manipuláció!!!
Igen ám, de arra meg nem gondoltatok, hogy azon magyar emberek számát is bele veszik, akik EBBŐL A NYOMORBÓL MENEKÜLTEK KÜLFÖLDRE ÉS OTT HÁZASODTAK MEG???
Erre nem gondoltatok?
Magyarországon 1895 óta léteznek polgári anyakönyvek.
Ezekben benne vannak a házasságok.
És látja őket az állam.
A ksh szerint Nőtt a hzasságkötések száma. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen:
1: A munkanlküliség mutatóin láthatod, milyen frankón lehet egy statisztikát hamisítani
2: A Fidesz olyan családpolitikát folytat, amivel kvázi kikényszeríti a házasságokat.
Ezt ők lefordítják olyan nyelvre, hogy "a magyar reformok működnek"...
Mert itt a kánaán, azért nő a születések száma. Na ja... Nálunk spec azért született baba nemrég, mert ha sokat várunk, már kissé korosak leszünk. Köze nincs a Fidesz agyréméhez. Látod, ez is egy kamu statisztika.
Igaz lehet, mert én is 2011-ben mentem férjhez, előtte meg nem...
De basszus, ha tudom, hogy az esküvőmből is pártpropaganda lesz, inkább vénlány maradok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!