Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miből gondolja azt Orbán,...

Miből gondolja azt Orbán, hogy Magyarország a "legsikeresebb" államok közé tartozik, ahogy azt Ulanbatorban mondta?

Figyelt kérdés

2016. jan. 25. 20:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
csak én sírtam fel vacsora közben emiatt?
2016. jan. 25. 20:06
 2/11 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Ez a gond,hogy ő ezt gondolja,de nagyon nem így van.

Sokat hazudik.

2016. jan. 25. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Orbán úgy hazudik mint a vízfolyás azt sem hiszem el neki ha kérdez.
2016. jan. 25. 20:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed, hogy gondolja? Csak arrol volt szo, hogy mondta!!!!!!!!
2016. jan. 25. 20:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Családi kapcsolatok kategoria:"Mit tegyek? Már nem tudok hova fordulni ezzel a kérdéssel.

Anyagilag hihetetlenül rosszul állunk már jó pár éve, de kb egy éve rosszabbodott a helyzet. Apukámmal nem tartom a kapcsolatot, itt hagyott. Anyukám hiába dolgozik szinte a hét minden napján, még a rezsit sem teszi ki a fizetése. Van egy 19 éves bátyám, aki jelenleg tanul, de egy betegség miatt sajnos nem tud dolgozni, így ő sem tud segíteni. Én csupán idén nyáron leszek 16 éves, szóval dolgozni sem tudok. Sokan azzal jöttek, hogy várjak 1-2 évet, aztán menjek el dolgozni, költözzek külön és álljak a saját lábamra. Jó is lenne, csak az elmúlt egyetlen év is kínszenvedés volt. Rengeteg sírás, nélkülözés, veszekedés. És a nélkülözés alatt nem egy új iPhone-ra gondolok, hanem volt olyan, mikor nem tudtunk mit enni. Elég drasztikusan hangzik, de ez az igazság. Ezen felül még 1-2 év egyszerűen lehetetlen. Nem bírnám.

Már mindenen gondolkodtam (nevelőszülők, elmegyek itthonról valamerre, de nem is tudnék hova menni)

Nyári munkát nem tudok vállalni idén nyáron, mert augusztus utolsó hetében töltöm a 16-ot, így majd csak jövőre tudnék.

Valaki adjon valami tanácsot, mer t egyszerűen nem tudom mit tegyek. Annyi biztos, hogy ezt hosszútávon nem fogom bírni." Na itt van az a nagy siker!

2016. jan. 25. 20:28
 6/11 A kérdező kommentje:

Őszintén sajnálom, együttérzek veled!

2016. jan. 25. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Pedig Orbán a salyát bolygóján egykor az egyik legsikeresebb politikos volt. Az más kérdés, hogy a földreérkezése után itthon korrupt lett.
2016. jan. 25. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Mert Orbán Vitya a vezetője!

(Irónia)

2016. jan. 25. 21:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Végülis tényleg sikeres.

Ha én is azt látnám nap mint nap, hogy a környezetemben mindenki milliárdokkal lesz gazdagabb, akkor én is mesevilágban élnék.

2016. jan. 25. 22:10
 10/11 anonim ***** válasza:
#7! Kedves vagy, de én csak bemásoltam a családi kategoria éppen kiirt kérdését. Nem én vagyok az "áldozat" inkább egy másik együttérzö.
2016. jan. 25. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!