Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a sok "tanártüntetés" csak...

Ez a sok "tanártüntetés" csak baloldali "ájvék"?

Figyelt kérdés

Én a baloldali kormány idejében jártam iskolába, és ugyan ezek a problémák voltak, papírt mi vittünk, a tornaterem beázott, volt hogy a folyosón tesiztünk, pedig nem volt kötelező a napi testnevelés.Lényegében semmi nem változott.

A híradóban is kérdezik a gyerekeket, ők is ott háborognak, hát persze, mindegyik azt akarja,hogy tüntessenek, addig se kell iskolába járni.

De ez igazából nem egy új keletű probléma, és nem is a Fidesztől indult.

Főleg,hogy mint tudjuk a legtöbb tanár balos, persze ezt lehet tagadni, meg bizonygatni, de aki ezt nem látja az hülye.Másfelől meg egy jobbos tanár nem is vonulna ki a jobboldali kormány ellen.

Megértem,hogy jobbat akarnak, de ez színtiszta politika, ha a baloldal lenne, szerintem ülnének a seggükön mert nekik az a jó.

2016. febr. 6. 17:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Mert ebben az országban minden a Fidesz, és Orbán hibája.Ha leesel a lépcsőn, az is Orbán hibája.Sokaknak, nincs egy napjuk,hogy ne írnák le Orbán meg a Fidesz nevét.

Diktatúra van, de bőszen szidjuk a diktátort, és a nemlétező szólásszabadság jegyében, szabadon szólunk.

Gyűlölöm az olyan embereket, akik mindenért mást hibáztatnak, és nem vagyok fideszes, de én meg az ilyen ostobák ellen szólalok fel.

Szar az életed, az a te hibád csezdmeg, te vagy a balfék, nem Orbán, neki azért van jó élete mert te egy szerencsétlen vagy.

Ne őt szidd, magadat.Vagy menj, és lődd le, a baloldali kormány majd felment, és szobrot állítanak neked.

Körülbelül ezen a szinten vagyunk most, 10 millió politikus országa, mindenki mindent jobban tud, egysíkúan látjátok a dolgokat.

Nekem elegem volt a baloldali csürhéből, itt a Fidesz, van velük is baj, de kivel nincs?Én Jobbikot akarok, de velük is lesz baj.

Fideszt akartatok?Megkaptátok!Innentől lehet kussolni, 2014-ben is megválasztották, de még mindig a "kisebbség" tudja jobban (kisebbség azaz a baloldali megmondók -nem a romákra célzok)

2016. febr. 6. 18:58
 12/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem miért vizionálod a baloldalt. Látszik nagyon fiatal vagy ha te még a baloldal idején jártál iskolába. És igen, nem új keletű...de már a tanároknak elegük van! Amióta KLIK létezik (Fidesz alkotta meg) elvették az iskolákat az önkormányzatoktól és a krétára is hónapokat kell várni! A4-es lapra meg szint úgy! A legnagyobb probléma a központosítás, az hogy a tanárokat ellenőrzik, konkrétan felügyelik mint a Kádár rendszerben! Nagyon tovább kéne nézned ezen a balos szövegen, az utolsó órában vagyunk, az oktatás színvonala sehol! A tanárok olyan körülmények közt kell dolgozzanak ami felháborító! Most a legújabb hogy Gyöngyöstarjánon nem lesz tanítás mert nem fizette a KLIK a gázt! Az oktatás és az egészségügy a két legfontosabb dolog a következő generációkért. Egyik sincs rendben. De igen ez is a balosok bűne, csak elfelejtették sokan már nem ők vannak kormányon! Még is ki a hibás? Ki hagyja lerohadni az egészet? Válaszolok: A mostani kormány! Aki 2010 előtt teljesen mást ígért mint ami most van!
2016. febr. 6. 20:23
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

"Innentől lehet kussolni,"

A Fidesz 2 hét alatt rendbe rakott mindent, és beteljesítette a többi ígéretét is? Nem? Akkor te is kussolhatnál. A létszám egyébként sem szempontja az igazságnak, valamint a pártállás, avagy felfogásod szerint a panaszkodás a világ egyik legtermészetesebb dolga a politikának, máshol sem különb a helyzet, csak máshogy fejezik ki.

2016. febr. 6. 20:43
 14/18 anonim ***** válasza:

# 11/13 Időpont ma 18:58

Ne haragudj drága magát nem fideszesnek hazudó fideszes kérdező, de ugye akkor az ellen is ajvékoltál amikor 2006-ban feri ellen tüntettek?

Ugye akkor sem feri volt a hibás, amikor Navracsics azt mondta, hogy az a kormány alkalmatlan, akinél 300 forintnál nagyobb az euró?

Nem, akkor ezek igazi, szent kormánykritikák voltak mi? Tudod, a legviccesebb az egészben az, hogy vityatyádról meg a fityiszről egy büdös szó nem esett. A KLIK a "célpontja" a tüntetéseknek. Csak magadra vetted mint hithű pártkatona. :-)

2016. febr. 6. 21:51
 15/18 anonim ***** válasza:
84%

"másfelől meg egy jobbos tanár nem is vonulna ki a jobboldali kormány ellen. "

Hogy a fenébe ne? Ez csak a te fejedben van így. A valóságban, van a probléma, ami politikai oldaltól függetlenül létezik. Mint ahogy te is mondtad, hogy balos kormány idején is folyosón volt a tesi. Nah, elhiheted, azóta rosszabb lett, csak éppen a Fidesz ezt megpróbálta javulásnak eladni, plusz egy csomó plusz melót a tanárok nyakába varrni...

Részletek nélkül, vegyük át: javulás nincs, csak több meló, meg felhajtás, meg idegeskedés, naná, hogy háborognak.

Abban igazad van, hogy ilyenkor aztán a feltörekvő baloldali pártok, önös érdekből is, mellé állnak a reformért való tüntetéseknek. De ez baj??? Fáj neked, ha a Fidesznek valaki ellent mond? Vagy kritikát fogalmaz meg? Vagy ha valaki szól nekik, hogy haver, ezt kicsit gondold át.. A bukott baloldali emberek úgysem jönnek vissza, újak kerülnek a helyükre. A Fidesz mikor cserél garnitúrát?

Nem kell félni, a politikai szerep vállalástól. Az a normális, ha az emberek felismerik a problémákat, és erre felhívják a vezetés figyelmét. Ha az nem reagál, akkor leváltják. Ez a demokrácia. A demokráciával élni kell.

"10 millió politikus országa", persze... pont az, hogy senki nem mer felállni semmilyen ügy érdekében, azért tartunk ott ahol. Nem párt mellé beállni, meg főleg nem egy párt ellen hőzöngeni agyatlanul! Hanem egy konkrét reformért kiállni, az már valami. Éppen ez történne most, de az olyanok mint te, ezt is csak jobb meg baloldalnak tudjátok felfogni. Nem minden fekete-vagy fehér.

2016. febr. 6. 23:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Komolyan nem mehetnek haza a tanárok lyukas órában?

pff.

Ezt nem is tudtam.

Tiszta kommunizmus.

A kormány megmondja,hogy hol legyél,amikor nincs munkaidő.

2016. febr. 7. 04:32
 17/18 anonim ***** válasza:

""elvették az iskolákat az önkormányzatoktól és a krétára is hónapokat kell várni! A4-es lapra meg szint úgy!""

A központosítás előtt nagyon sok önkormányzatnak hatalmas teher volt az iskolák üzemeltetése, ezért volt olyan, eset is hogy a diákok a "közeli" városba jártak mert az önkormányzat nem tudta fenntartani az iskolát.

Mivel az önkormányzatoknak már az iskolák fenntartásával nem kell foglalkozni a központosítás miatt a kisebb városok - falvak iskolái is működnek. Van kréta van írólap stb... még ha néha erre várni is kell.

Háborognak a tanárok a központosítás ellen. Remélem a kormány szabad kezet ad és megszünteti a központosítást és újra majd az önkormányzatok fogják üzemeltetni az iskolákat mindenhol az országban.

2016. febr. 7. 15:05
 18/18 anonim válasza:

[link]

❗Lehet olvasni ❗

2022. okt. 6. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!