Ez a sok "tanártüntetés" csak baloldali "ájvék"?
Én a baloldali kormány idejében jártam iskolába, és ugyan ezek a problémák voltak, papírt mi vittünk, a tornaterem beázott, volt hogy a folyosón tesiztünk, pedig nem volt kötelező a napi testnevelés.Lényegében semmi nem változott.
A híradóban is kérdezik a gyerekeket, ők is ott háborognak, hát persze, mindegyik azt akarja,hogy tüntessenek, addig se kell iskolába járni.
De ez igazából nem egy új keletű probléma, és nem is a Fidesztől indult.
Főleg,hogy mint tudjuk a legtöbb tanár balos, persze ezt lehet tagadni, meg bizonygatni, de aki ezt nem látja az hülye.Másfelől meg egy jobbos tanár nem is vonulna ki a jobboldali kormány ellen.
Megértem,hogy jobbat akarnak, de ez színtiszta politika, ha a baloldal lenne, szerintem ülnének a seggükön mert nekik az a jó.
"Főleg,hogy mint tudjuk a legtöbb tanár balos, persze ezt lehet tagadni, meg bizonygatni, de aki ezt nem látja az hülye"
Akkor mindenki hülye, én épp azt tartottam komoly gondnak mikor 2006-2010 között minden pedagógus a kormány ellen vinnyogott, meg várta a megváltó Viktort.
Annyira unom már, komolyan, hogy minden szärt, amit a Fidesz kreál, már a baloldalra keni mindenki, hogy az uszítja az embereket Vityus ellen!
Mert ez oltári nagy hazugság, hogy a baloldal uszította az embereket!!!
A Borsodi tanárok elégelték meg ezt a megbukott Fideszes oktatáspolitikát és felemelték a szavukat, majd velük együtt csatlakozott több iskola is, akik szintén bajba kerültek a KLIK miatt, ezt követően a diákok, civilek és más egyéb dolgozók is szolidaritást vállaltak!
Úgyhogy semmi köze ehhez a baloldalnak!!!
"Főleg,hogy mint tudjuk a legtöbb tanár balos"
Erről fogalmam sem volt, de számít?
Lényegtelen, hogy mikor volt még ilyen a helyzet, most csak egyszerűen annyi történt, hogy elpattant a húr. Ugyanilyen körülmények között, más kormánynál is elpattant volna. A létező problémák ellen való fellépés nem ajvék. Az más kérdés, ha a balos pártok kapnak az alkalmon, ez nem meglepő.
Már megint, miért nulláztatok le???
Talán hazudok, vagy mi a fäszom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!