Villamosszékben milyen ülni?
Figyelt kérdés
Én még nem próbáltam.Tudom sokan ültek már, de az élményt megtartották maguknak,én nem kérdeztem senkitől.Általában keménytámlás,merev székeket használnak,amibe egymás után több ember is bele tud ölni.ha már leszolgálta az árát raknak egy másikat a helyére, és újból használatba állítják.Valahogy ilyen elektromos szerkezetekben nem akarok leülni.Miért nem csak álló helyek vannak?Egyszerűbb úgy közlekedni, nem kell az előző ember helyére leülni, ki tudja milyen betegsége volt, vagy koszos volt-e a ruhája.Átalakítják a közlekedési eszközöket majd teljesen állóutasszállító eszközökké?2016. febr. 5. 22:39
11/11 anonim válasza:
Zseniális :DDD
A hatodik válaszolónak esett le, hogy mit akart kérdezni a kérdező. :D
Jajj, szeretem az ilyen gyakoris gyöngyszemeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!