Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A terroristáktól rettegők...

A terroristáktól rettegők ugye nem szoktak autóba se ülni, és nem mennek ki a házból?

Figyelt kérdés

Azt tudjátok, hogy több, mint 40-szer akkora esélye van egy magyarnak közlekedési balesetben meghalni, mint egy franciának terrortámadásban?

A baleseti rátánk kétszerese a nyugat-európai átlagnak. Miért nem inkább ezzel foglalkozunk?

[link]

2015. nov. 21. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem megyek.

Agorafóbiás vagyok.

2015. nov. 21. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
A biciklisek a hibásak!
2015. nov. 21. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:

"40-szer akkora esélye van egy magyarnak közlekedési balesetben meghalni"

Ezért találták fel a közúti ellenőrzéseket, és a szabályokat.. Talán az lenne a megoldás, hogy inkább ne is foglalkozzunk a terrorizmussal, úgyis kevés rá az esély, hogy valaki annak lesz az áldozata??

2015. nov. 21. 15:31
 4/6 A kérdező kommentje:

"Talán az lenne a megoldás, hogy inkább ne is foglalkozzunk a terrorizmussal, úgyis kevés rá az esély, hogy valaki annak lesz az áldozata?"

Én azt mondom kezeljük arányosan a dolgokat. Hogy lehet hogy most még a csapból is terroristák folynak, míg náluk sokkal veszélyesebb dolgokkal alig törődünk?

2015. nov. 21. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamilyen veszélyes dolgot teszel - pl. autóba ülsz -, azzal vállalod az azzal járó kockázatokat. Egy baleset szörnyű, de előfordul. Viszont az elfogadhatatlan, hogy olyan emberek, akiknek az áldozatok semmit sem ártottak, nem is ismerték őket, válogatás nélkül százszámra gyilkoljanak embereket.
2015. nov. 21. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is arányosan vannak kezelve a dolgok
2015. nov. 21. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!