A Jobbik reagált már ezekre a lelepleződésekre?
Kiderült, hogy Nyikos László, a pénzügyminiszter-jelöltje, és Korondi Miklós a Pest megyei Jobbik elnök és ceglédi jelölt is MSZMP-s volt. Ez azért elég ciki sztem és Jobbikosként elég furcsán nézem, hogy mi is van most, mivel azért ezek már a legmagasabb körök....
Szóval, ha mára Jobbik reagált ezekre, akkor vki linkelje már legyen szíves, mert kíváncsi vagyok.
Erre azt szokták válaszolni, hogy "őket nem érdekli az illető múltja". Viszont éppen ők azok, akik kitiltanának minden egykori MSZMP-tagot a parlamentből... A Jobbiknál nem kell következetességre számítani: ők azok, akik a mentelmi joggal akarták kihozni Budaházy-t a börtönből, holot a programjukban szerepel a mentelmi jog eltörlése.
A Jobbik és a következetesség nem rokon értelmű szavak.
"A kérdező kommentje:
Még mindig várok egy értelmes válaszolót...."
írtam, válaszolj rá, mert ha nem tudsz válaszolni rá és más sem, akkor az egész kérdés fölösleges mert ürességre épül.
Íme. Listába szedve, elvtársozva, stb... Ezeknél baj és szégyen a tagság, náluk meg bocsánatos bűn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!