Azt hiszem erre vártunk nem?
igaz nem párt elnökök de több mint a semmi
4 párt képviselői egy helyen
a Duna TV ben
(Szegedi Csanád kiosztja egy picit a többieket)
"Kérdező: finoman le lettem zsidózva :)"
nézd én biztos nem zsidóztalak
nem tudom hogy más a "tulelo" alatt mit értett
remélem ő se zsidózott
próbáljunk kulturáltan véleményt nyilvánítani
amúgy tőled se volt szép amit legelsőnek írtál...
köszönöm
Na, megnéztem én is, ahogy az MSZP képviselőjét hallgattam, nagyon felment a pumpa... Az mdf, cm, lmp jelentéktelen volt, Szegedi Csanád és a Fideszes ürge nagyon jól szerepelt szerintem, mind a kettős-állampolgárságról mind az autonómiáról szóló kérdésben. Fú de ez az mszp-s tróger... nagyon felidegesített. Borzasztó volt hallgatni, miket mondott...
Szebb Jövőt mindenkinek!
Jól beszélt Szegedi. Ő volt a leghatározottabb az összes képviselő közül, épp hogy a többi hebegett-habogott, első válaszoló :).
Az meg a jéghegy csúcsa, hogy asszem mdf, mszp, fidesz mind elmondta hogy a Jobbik csúnya-csúnya szélsőséges párt. :) Azt hiszem pont illik ide ez az idézet:
“Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben.”
na én is megnéztem
hát igen mszp leszerepelt támadta a fideszt és a Jobbikot
a másik az MDF hirtelen szabadelvű konzervatívak lettek
lmp/civil mozgalom azért mondtak jót is
Fidesz átvette a Jobbiktol a kelet felé nyitást most már ők is Oroszok felé nyitnának vagy Kína
Jobbik győzött kiütéssel autonómia kérdésben azt is válaszolták hogy hogyan
ők hozták szóba a Benes dekrétumokat és a nyelvtörvényeket
igen ők a szócsata nyertesei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!