Mit tennétek egy magyarországi államcsőd esetén?
Mit ennétek, ha a boltokban nem lenne több élelmiszer?
Nem lenne elektromosság, gáz, vízellátás.
Ez főleg városban lenne húzós. A nagyobb települések nyomortanyákká alakulnának, mert nem lennének meg az alapvető szükségletek. Elkezdődne a népvándorlás vidék felé, ahol még esetleg lenne egy kevés élelem. Kemény harc lenne az emberek közt.
Görögországban már elég húzós a helyzet.
Mit gondoltok?
Ki az usába, a rokonokhoz. Mindenképpen ezt fogom tenni mondjuk, nem kell hozzá államcsőd :)
Takarodj! nemzetáruló ! s ne oszd itt az észt éjjel nappal ha úgyis elhúzod a mocskos beled, akkor neked nem mindegy, hogy itt mi lesz? koszos 38%os libsi provokátor...
68%, kikönyökölt belőled az értelem?
Amúgy én is akkor elhúznék amíg lehet. Én nem tudnám kivásárolni magam a válságból.
Hát, nem tudom. Attól függ, hogy milyen állapotok uralkodnának el az országban.
Ha az itteni létfenntartás azon alapulna, hogy a legtöbb fejen tapossak, akkor inkább irány a rokonokhoz Ausztriába, vagy Dániába.
"Mit tennétek egy magyarországi államcsőd esetén?"
Valószínűleg zuhanna a forint értéke, és ezenfelül az ingatlanoké is kényszereladások miatt.
Valószínűleg az eurótartalékaimból egy csomó lakást vásárolnék, aztán 1-2 év múlva a fellendülés idején ismét eladnám őket 5-ször annyiért.
"Mit ennétek, ha a boltokban nem lenne több élelmiszer?
Nem lenne elektromosság, gáz, vízellátás."
Te összetéveszted az államcsődöt az atomháborúval :))))
Nem ugyanaz.
1-2 év és megtudod!
nem fenntarthatós ez a fajta pénz elszívás, és már csődben vagyunk.
3 választásunk van.
1, Kiadás csökkentés, és akkor bezárunk egy rahedli intézményt, redukáljuk a közlekedést, = csak a gazdagabbak tudják a szolgáltatásokat megfizetni, vagy hivatalosan vagy korruptan.
2, Nem fizetjük az adósságunkat minden előzetes egyeztetés nélkül = Gyakorlatilag a fent említett, egy kezelhetetlenebb mértékben.
3, Elkezdjük az adósság újratárgyalást, és megállapodunk a nagytőkével, a társasdalom és a gazdaság számára egy fenntarthatóbb jövedelem visszaosztásról.
Erre írtam én is hogy megtollasodnék. :)
Minden mozdítható javam magyar ingatlanba fektetném és iszonyatosan meggazdulnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!