21/29 anonim válasza:
Bocsánat, de nekem a liberálisokról a bu*ik, drogosok, cigánybűnözők jutnak így hirtelen eszembe na meg a csodálatos SZDSZ :D
22/29 anonim válasza:
A 38%os szdsz-esssel ne vitatkozzatok mert neki nincs élete, reggeltől estig itt van és retteg :D ha valami csúnyát írtok neki valami baja lesz még a végén, kell vigyázni vele, szegény fogyatékos.
23/29 anonim válasza:
Nagy magyarszerető magyarbarátok meg olyan kedvesek magyar honfitársaikkal... Csak én érzek ellentmondást?
Már bocsi...
24/29 anonim válasza:
Egyetertek a 38-as egy hivatalos liberalis rettego;)Panikol allandoan.
25/29 dellfil válasza:
26/29 anonim válasza:
Hű de rettegek..Nekem azért jó mert bárki is lesz hatalmon ugyanolyan jól fogok élni mint most,ellenben a debil fogyatékos jobbikosokkal akik ugyanúgy szarlapátolásból fognak élni.Bár arra is alig alkalmasak.Most írj vmi szokásos bárgyút és tegyél utána smile-t,hogy tudjuk hol kell röhögni.
27/29 anonim válasza:
22:13 Mindenki tudja, hogy kikről van szó. A kérdező is (kérdező nyögjél már vmit).Iróniáról van szó.
22:07 Te pedig a másik felet a 38%-os agyatlant is fikázd, ha lehet. Ne csak a másik oldallal foglalkozz. A folyamatos Jobbikozás meg nagyon liberális nem?
28/29 anonim válasza:
"Akkor is jól fogok élni". 38-as barátunk cigány is nemcsak b.uzi.
29/29 dellfil válasza:
Ez lemaradt (többek között):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!