Ha megjelenne Gyurcsánynak az öszödi beszéde egy zenei albumon, több verzióban feldolgozva megvennéd az üzletekben?
Bevallotta? Mi van? Dehogy vallotta be, hogy hazudik!! Ő csak a saját emberit állította szembe az igazsággal (HazudTUNK reggel, délben, este!) Még véletlenül sem arról van szó, hogy a népnek vallotta volna be könnyező szemekkel, lelkiismeret furdalástól fetrengve, hogy "Jaj, ez van, bevallom: hazudtam!" Ő ezt nem akarta napvilágra hozni, valaki kiszivárogtatta ugyebár. ÉS azok a nyugdíjasok, plusz fiatalok, plusz középkorúak, akik elhiszik, hogy Gyurcsány egy Isten, vagy Vona Gábor egy Isten, vagy talán Orbán a császár, aki sohasem hazudik, egy fillért sem csal el a zsebünkből, az IGENIS AGYHALOTT! Vagy nem néz TV-t, vagy naív...de inkább a legelső. Arról aztán már nem tehetünk (mi agyahlottozók), hogy az MSZP-t istenítők többsége akárhogy is nézzük, igenis nyugdíjas, de ez nem azt jelenti, hogy az összes nyugdíjas hülye lenne!
A másik: igen, szerintem is hasznos, hogy tisztában legyünk az egész Öszödi beszéd szöveggel, de ezt akárhonnan le lehet tölteni a netről, nem kell ezért további ezrekkel tömködni ennek a furfangos disznónak a zsebét! És nekem ne mondja senki, hogy a nagyik nem tudják letölteni, mert igenis tudnak szólni az unokának vagy a szomszédgyereknek, hogy segítsen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!