Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha megjelenne Gyurcsánynak az...

Ha megjelenne Gyurcsánynak az öszödi beszéde egy zenei albumon, több verzióban feldolgozva megvennéd az üzletekben?

Figyelt kérdés
Lenne punk, black metal, house, techno, emo, hiphop és dnb verziókban is.
2010. márc. 28. 21:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Bevallotta? Mi van? Dehogy vallotta be, hogy hazudik!! Ő csak a saját emberit állította szembe az igazsággal (HazudTUNK reggel, délben, este!) Még véletlenül sem arról van szó, hogy a népnek vallotta volna be könnyező szemekkel, lelkiismeret furdalástól fetrengve, hogy "Jaj, ez van, bevallom: hazudtam!" Ő ezt nem akarta napvilágra hozni, valaki kiszivárogtatta ugyebár. ÉS azok a nyugdíjasok, plusz fiatalok, plusz középkorúak, akik elhiszik, hogy Gyurcsány egy Isten, vagy Vona Gábor egy Isten, vagy talán Orbán a császár, aki sohasem hazudik, egy fillért sem csal el a zsebünkből, az IGENIS AGYHALOTT! Vagy nem néz TV-t, vagy naív...de inkább a legelső. Arról aztán már nem tehetünk (mi agyahlottozók), hogy az MSZP-t istenítők többsége akárhogy is nézzük, igenis nyugdíjas, de ez nem azt jelenti, hogy az összes nyugdíjas hülye lenne!

A másik: igen, szerintem is hasznos, hogy tisztában legyünk az egész Öszödi beszéd szöveggel, de ezt akárhonnan le lehet tölteni a netről, nem kell ezért további ezrekkel tömködni ennek a furfangos disznónak a zsebét! És nekem ne mondja senki, hogy a nagyik nem tudják letölteni, mert igenis tudnak szólni az unokának vagy a szomszédgyereknek, hogy segítsen...

2010. márc. 29. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!