Nem visszatetsző dolog, hogy miközben a Jobbik el akarja törölni a mentelmi jogot, aközben Morvai a mentelmi jogára hivatkozva akarja leszedetni a kocsijáról a kerékbilincset, Budaházy meg azzal akar kijönni a börtönből?
18:40 vagyok
Én írtam a második választ, azt hiszem az én válaszom volt az egyik legértelmesebb. A kerékbilincsügyről leírtam mit gondolok, a Budaházy témáról meg leírtam a TÉNYeket. Te meg erre úgy besértődsz, hogy lelépsz az oldalról, mondván nincs vitakultúránk. Előbb inkább te szerezz magadnak vitakultúrát, mert nincs.
"Érezzétek jól magatokat Jobbikosok, vitatkozzatok egymással! Jöjjön el a ti országotok, legyen meg a ti akaratotok! Éljen az egypártrendszer, tiltsuk a Jobbik-tagadást! Aki pedig nem ért egyet: becsület ne maradjon sértetlenül, vese ne maradjon leveretlenül!
Szebb jövőt!"
Ehhez meg annyit fűznék hogy rémeket látsz. Számtalanszor kérdeztem már meg embereket itt a GYIK-on, de már máshol is, hogy milyen diktatórikus jeleket lát a jobbikban. Senki sem tudott érdemben válaszolni soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!