Miért van ennyi ehetetlen élelmiszer a boltokban?
Az elmúlt 30 évben hazánk lakossága nem változott nagy mértékben. Nem hinném, hogy a hazai termelésű alapélelmiszerekből ma a többszöröse fogyna.
Mi változott azóta ? Miért nincs ehető élelmiszer ?
Ez is az EU hozadéka.
Régen eltartható volt a krumpli, nem emlékszem penészes foghagymára, íze volt a csirkehúsnak.
Ma szinte nem lehet elfogadható minőségű árut venni, még ha többet is fizetnék érte. Minden gyors érlelésű, gyorsan romló tömegtermék.
Nem értem, hogy miért nem lehet tisztességes minőségű terméket előállítani.
Ez engem is idegesít! Förtelmes h parizel csak 1 napig áll el, utána megbüdösödik, pedig a legjobb fajtából veszem. Úgy tudom ha megromlik a boltok visszaküldik az üzembe, h újrafeldolgozzák, feltuningolják! A paradicsom íze vízízű, a saláta meg a többi gondolom tele vegyszerrel! Hál' Istennek faliban lakunk megtermelünk sok mindent a kertünkben. Imádom:) olyan mint egy édenkert! Nyáron szépen érik be minden egymás után, és Isteni ízük van! Sajnos télen nem áll el. Én van h fagyasztott gyümölcsöket veszek télem, ami nagyon finom.
Pl, málna, ribizli.
Szerencsére csirkét is tartunk, malacot, meg nyulat, lefagyasztjuk a hűtőben. Kecsketejet 250 ft-ért veszünk háztól, nagyon fini:) A Tesco-ban egy ezres! Sokszor boldogan gondolok rá, h milyen jó, h eben az országban lakom, ahol jó az időjárás, föld arra h zamatos gyümölcsöket, zöldségeket termesszünk.
Szerintem a feldolgozóipart nagyon fel kéne fejleszteni! Nem külföldről venni a csipszet, kekszet!
Sőt! Az országnak rá kéne állni a gyógynövénytermesztéshez! Jó biznisz, értendkiegészítők gyártása!
A Nyugatnak meg had csípje a csőrét, h milyen Édenkert van itt nekünk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!