Miért provokálják folyton a jobbikot? Itt is minden 2. kérdés a jobbiknak a lejáratásáról szól, vagy esetleg reklámozásáról, de az előbbit valószínűbbnek tartom. Ugyanúgy ahogy a média is teszi.
De nem tudom honnan szeditek ezt hogy a jobbik megosztja a társadalmat. És linkeljetek már pár olyan kérdést, ahol azt mondja valaki a nemjobbikosra, alaptalanul, hogy nemzetellenes.
Ha nem tűnt volna fel, a -valószínűleg- leendő miniszterelnök egyik kedvenc csicskása, Bayer Zsoltika osztja meg a társadalmat: "Sz*rházi, senkiházi tetvek..." ismerősen cseng ez a mondat? Pörzse egyik fórumon nyiltan megmondta, hogy semmi baja nincs a más pártokkal szimpatizálókkal, de természetes hogy próbálja felnyitni a szemüket, hogy van tovább a megbukott MSZP, esetleg Fideszen is túl. Nem kell folyton ugyanabba az ördögi csapdába beleesni.
Kérdező, nagyon egyoldalúan látod a dolgokat. Ismered a közmondást az érméről, ugye?
Ha volna rá kedvem és időm akkor ezer olyan hozzászólást tudnék küldeni ahol elküldik a nemjobbikosokat az anyjukba. Én liberális vagyok, érdekes módon egy konzervatívval, szocival, fideszessel meg mélykereszténnyel is jókat tudok vitázni, de ahogy egy jobbikos meghallja az ellenérveimet, akkor azonnal cionista, zsidó, hazaáruló, szar szemét szar alak vagyok, húzzak vissza izraelbe, holott lehet rám lehetne kontrázni, csak túl hülyék hozzá. Ráadásul az utóbbi időben elszaporodtak a gyik-en az egymondatos jobbikosok akik meg végképp csak fröcsögni tudnak, teljesen lejáratva ezzel a pártjukat és önmagukat.
Az már rég baj, ha egy pártot a szavazói alapján ítélsz meg. Elhiszem hogy vannak akik mindenféle jelzővel illetnek téged, ha nem értesz velük egyet. De sokan -köztük én is- ennek elszenvedői vagyunk. Most gondolom az összes jobbikosról azt gondolod, hogy primitív, indulatos stb. Az indulat amúgy emberi tulajdonság, és nem feltétlen negatív jelentésű.
De te is egyoldalúan látod a dolgokat.
Már rengeteg kérdésben írtam, érveltem értelmesen, sose érkezett reagálás rá, csak egyből kuss lett, vagy más esetben jöttek az olyanok hogy, "majd ha a húsosfazékhoz jutnak..." meg hasonlók.
ma 18:43-as vagyok
,,Most gondolom az összes jobbikosról azt gondolod, hogy primitív, indulatos stb"
,,Az már rég baj, ha egy pártot a szavazói alapján ítélsz meg"
Ezeket nekem írtad?Mert ha igen, egyik sem igaz rám. ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!