Miért nem tudják egyese emelt fővel viselni a vereséget?
Természetesen a baloldali pártokra és szavazóikra gondolok. Másodszorra vesztik el egymás után a választást. Mostmár jó lenne feldolgozni, hogy a magyar nép leszavazta őket. Ha most befejeznék a mocskolódást, köpködést, uszítást, gyűlölködést, és beletörődnének a vereségbe, akkor talán megmenthetnének valamit a romokban heverő méltóságukból.
De nem!
Egyre jobban, elkeseredettebben ordibálnak.
Ezzel egyre nevetségesebbé téve magukat.
Kedves balosok!
Miért vagytok magatok ellen? Miért járatjátok le magatokat?
A Fideszed miért nem tudta 2002-ben és 2006-ban?
Erről ennyit.
Felfordul a gyomrom az olyan emberektől, akik mindig csak a többi ember szálkáival vannak elfoglalva, még akkor is, ha belőlük egyenesen egy karó áll ki.
Mer' mi a demokratikus ellenzék vagyunk a fasiszta Viktatúrával szemben!
Képzeld el milyen jó lenne szabadon szidni a kormányt a gyk-n úgy hogy nem hurcolnának meg érte, vagy milyen jó lenne ha 4 évente lennének szabad választások!
Oh wait...
"...akik mindig csak a többi ember szálkáival vannak elfoglalva..."
Szerintem ti vagytok azok akik még Orbán testmagasságába is képesek vagytok belekötni. :D
" Ha most befejeznék a mocskolódást, köpködést, uszítást, gyűlölködést, és beletörődnének a vereségbe, akkor talán megmenthetnének valamit a romokban heverő méltóságukból."
Ki kezdte el a mocskolódást, gyűlölködést, mert nem a baloldali politikusok az biztos.
És melyik ellenzéki mondta, hogy nem ér kritizálni a másikat?
Teljesen természetes, hogy az ellenzék kritizálja a kormányt. Ti is folyamatosan ezt csináltátok a zemútnyócévben.
Egy szóval nem gúnyolódtam Orbán testi adottságain. Azon szoktam, hogy lerabolja az országot a cimboráival.
Most megfelel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!