Az ilyen intézkedések megnevelnék a fiatalokat?
Ma amikor a fiatalok körében népszerú a züllött, hedonista életmód a különböző divatirányzatok páwa, emo stb. úgy gondolom itt az ideje fegyelmezni őket:
-sorkatonaság bevezetése ahol a fiatalok megtanulnák a bajtársiasságot és a tisztelet(szülők,tanárok idősebbek stb iránt)
-militarista rendőrállam kiépítése, és vonzóvá tenni a rendőri pályát a fiatalok körében a közbiztonság növelése érdekében
-a Tv-ben a média szennyei helyett propaganda músorok mennének ahol a nemzetet és államot dicsőítik
-modern zenék helyett Mozart és Wagner alkotásait hallgatnák a fiatalok
-nemzeti nevelés az iskolákban, hazaszeretet kell beléjük nevelni
-erkölcsi szigor: a hagyományos keresztény értékek tisztelete és annak megfelelően kell élniük az életüket kicsapongástól mentesen
Ezektől jól neveltebbek lennénekk a fiatalok?
Az embereknél már nagyon kezd betelni a pohár a begyepesedett fajtáddal!
Nehogy megüttessétek magatokat, mert nagyon fájni fog!
"Aki itt pofázik ugye mind volt katona? Nem csak a Call of Duty előtt ül?"
Én nem voltam mégis a szüleim megtanították, hogy mi a tisztelet, mi a becsületes, mi a helyes és mi a helytelen. Sportolok és a csapatban is elég sok mindent megtanultam. Milyen küzdeni másokkal a közös célért, emelt fővel veszíteni és együtt nyerni. A keresztény értéket pedig megtanultam a nagymamámtól és édesanyámtól, mert a dédnagyapám pap volt.
Apám volt katona, de ahogy meséli semmi extra, bár néha jó lehetett volna úgy berúgni, ahogy néhány bajtársa tette.
"Te ostoba állat! Mondd már meg nekem, hogy mi a hazugság a belinkelt cikkben! Ne az ökörségeidet szajkózd, hanem indokolj!"
A 444 szerinte provokatív, hazug, ferdítő "libsi" oldal :D
Pedig leírja azt, ami valójában megy Hazánkban!
Aki nem jár nyitott szemmel, csak a Fideszes közmédiát hallgatja, figyeli, nyilván azt gondolnák, hogy itt mindin olyan "Hawaii, DJ, napfénytető"...
Pedig a valóságban nem így van!
Egy Hajdú-Bihar megyei településen egyik ismerősöméknél nagyon nagy bajok vannak, munkahelyük felmondott, mindkét szülő munkanélkül vannak, sehova nem veszik fel őket, lány ismerősöm most érettségizne, Karácsony óta megy a háború, verekedés, veszekedés, idegösszeroppanása van és gyakran fontolgatja az öngyilkosságot, mert nincs semmi kilátás!
Hol van ilyenkor a szegényeket "segítő Orbán"???
Pontosan erről van szó!
Hányok már a habos-babos, cukormázas baromságaiktól, hogy itt mindenki legalább 250-300 ezer forintot keres, aki dolgozik, minden rendben van és ehhez hasonlók!
"Ja persze, de ha én mennék oda hozzád és elkezdeném a rád kényszeríteni a mondjuk Internacionalizmus vagy Ateizmust akkor neked se tetszene, pedig hidd el, hogy én csak neked akarok jót."
Mindkettő káros felforgató eszme!
"Az embereknél már nagyon kezd betelni a pohár a begyepesedett fajtáddal!
Nehogy megüttessétek magatokat, mert nagyon fájni fog!"
A fajtámmal?
Szóval te szégyennek tartod, hogy vannak még akik büszkék a magyarság évezredes történelmére és fontosnak a hagyományos értékek tiszteletét?
"Kinek drágább rogy élete mint a haza becsülete"
22-es!
A felnőttek jelentős része szintén a média agymosása alatt áll.
A 444 pedig provokatív, uszító és gyűlöletkeltő oldal.
Akkor a Fideszfiyelő is "provkatív"?
Akkor miért van az, hogy a Szolnoki Fideszes képviselő nem tudja megmagyarázni, miből vett nemtudom hány hektár földet az árverésen, miért zárkózot el a kérdés elő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!