Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "migránsmentes Balaton"...

A "migránsmentes Balaton" vajon befog jönni?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jan. 23. 18:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Be mikor a Németek is el menekülnek legalább a nyaralás alatt egy nyugodtabb helyre ahol a nőkön még bikini van vagy az se nem pedig burka.
2016. jan. 23. 18:30
 2/14 anonim ***** válasza:
4%
Hát ti rohadtul álomvilágban éltek. Migránsok ide-oda a németek, sőt a nyugatiak nem a Balatonra mennek nyaralni, hanem Ibizára, Kanári-szigetekre, vagy ha kicsit jobban élnek, mint az átlag, akkor a Karib-tengerre vagy a Maldív-szigetekre. Persze, magyar nézőpontból van a Balaton meg esetleg az Adria a horvátoknál, de azért ne higyjük már, hogy nyugaton is így megy ez.
2016. jan. 23. 18:52
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
67% megint téved mint mindig. :D
2016. jan. 23. 18:59
 4/14 anonim ***** válasza:
8%
És miért?
2016. jan. 23. 19:03
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Egy szóval nem állítottam hogy mind ide jön. Arra akartam célozni hogy talán aki eddig belföldön nyaralt az is inkább külföldre megy ahol nincs minden tele afrikaiakkal.
2016. jan. 23. 19:08
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha nyaralni mennek akkor gondolom nem a gettókba mennek, szóval ez így hülyeségnek hangzik.
2016. jan. 23. 19:26
 7/14 anonim ***** válasza:

# 4/6 Időpont ma 19:03

Szegényke még mindig nem fogta fel, hogy te nem én vagyok :-)

Egyébként teljes nonszensz amit mondasz, az átlag német belföldön, meg a környéken nyaral.

2016. jan. 23. 19:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy nem, mert ez olyan, mint a "cigánymentes övezet", vagy a "zsidókat zárjuk gettóba", vagy a kaszinóba csak arisztokraták és katonatisztek léphetnek be.
2016. jan. 23. 20:07
 9/14 anonim ***** válasza:

"Egyébként teljes nonszensz amit mondasz, az átlag német belföldön, meg a környéken nyaral."

Egy fityfenét. Maximum ha az átlagnémet alatt a segélyen tengődő prolikat érted. Évek óta élek Németországban.

2016. jan. 23. 20:12
 10/14 anonim ***** válasza:

# 9/9 Időpont ma 20:12

Ugye a következő az lesz, hogy a segélyesek meg a Riviérán nyaralnak? :-)

2016. jan. 23. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!