A "migránsmentes Balaton" vajon befog jönni?
2016. jan. 23. 18:24
1/14 anonim válasza:
Be mikor a Németek is el menekülnek legalább a nyaralás alatt egy nyugodtabb helyre ahol a nőkön még bikini van vagy az se nem pedig burka.
2/14 anonim válasza:
Hát ti rohadtul álomvilágban éltek. Migránsok ide-oda a németek, sőt a nyugatiak nem a Balatonra mennek nyaralni, hanem Ibizára, Kanári-szigetekre, vagy ha kicsit jobban élnek, mint az átlag, akkor a Karib-tengerre vagy a Maldív-szigetekre. Persze, magyar nézőpontból van a Balaton meg esetleg az Adria a horvátoknál, de azért ne higyjük már, hogy nyugaton is így megy ez.
3/14 anonim válasza:
67% megint téved mint mindig. :D
5/14 anonim válasza:
Egy szóval nem állítottam hogy mind ide jön. Arra akartam célozni hogy talán aki eddig belföldön nyaralt az is inkább külföldre megy ahol nincs minden tele afrikaiakkal.
6/14 anonim válasza:
Ha nyaralni mennek akkor gondolom nem a gettókba mennek, szóval ez így hülyeségnek hangzik.
7/14 anonim válasza:
# 4/6 Időpont ma 19:03
Szegényke még mindig nem fogta fel, hogy te nem én vagyok :-)
Egyébként teljes nonszensz amit mondasz, az átlag német belföldön, meg a környéken nyaral.
8/14 anonim válasza:
Remélem, hogy nem, mert ez olyan, mint a "cigánymentes övezet", vagy a "zsidókat zárjuk gettóba", vagy a kaszinóba csak arisztokraták és katonatisztek léphetnek be.
9/14 anonim válasza:
"Egyébként teljes nonszensz amit mondasz, az átlag német belföldön, meg a környéken nyaral."
Egy fityfenét. Maximum ha az átlagnémet alatt a segélyen tengődő prolikat érted. Évek óta élek Németországban.
10/14 anonim válasza:
# 9/9 Időpont ma 20:12
Ugye a következő az lesz, hogy a segélyesek meg a Riviérán nyaralnak? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!