Attól, miért lennék szélsőjobboldali, mert szerintem bizonyos népcsoportok nem valók ide?
Nem tehetek róla, engem zavarnak.
Utálom a rendezetlenséget, rendetlenséget.
A munkahelyemen is, minden mappát sorba rendezek.
Mindennek megvan a helye.
Ha nem lennék elég precíz és perfekcionista, akkor nem tartanék ott, ahol.
A kollégáimmal beszélgettünk erről.
Szerintem bizonyos népcsoportokat ki kellene telepíteni Európából, mivel nem ide valók.
A kitelepítések megelőzik a komoly konfliktusokat, békét teremtenek.Akár, polgárháborúk is megakadályozhatóak így.
Volt, aki egyetértett, volt aki szerint ez a gondolkodás a "Szovjetunióba vagy a Harmadik Birodalomba való"
De, miért is lennék szélsőjobboldali ettől?
Hiszen, nem akarok gázkamrákba meg munkatáborba szállíttatni embereket.Illetve, nem akarok állami titkosrendőrséget bevezetni.
Olsoban kifejezetten rosszul éreztem magam, mivel tele volt az utca oda nem illő népcsoportokkal.
Lehet, munkámból adódóan lettem ilyen, építészmérnök vagyok.
A jelenleg, trendi migrációs politikát ahhoz hasonlítom, mint amikor az átkosban a barokk épületek közé benyomták azokat a jellegtelen szocreál épületeket.Pedig, a vak is látta, hogy az nem illik oda, elcsúfítja az utcaképet.
Vagy, a Magyarországon az "utcakép" nélküli utcák.
Simán építenek a Kádár kocka mellé egy minimalista stílusban épült házat vagy egy sima kertvárosi stílust.
Nincs szabályozottság.
Szerintem, ebben példa az Egyesült Államok, ahol szigorúan szabályozva van az utcakép, a házak különbözőek, de mégis, nagyjából egy stílust követnek.
Engem nem zavar, ha valaki nem úgy néz ki, mint én. Én alapból az igénytelen, tudatlan, nem túl intelligens embereket takarítanám el a saját életteremből, hogy ne kelljen a szintjükre süllyednem és ne kelljen elviselnem a butaságokból fakadó kellemetlenségeket.
Arról meg nem tehetek, hogy a nem fehérbőrűek között sokkal több az ilyen egyén, aki hangoskodik, bűnöző és alapvetően olyan tulajdonságai vannak, amit mi úgy hívunk: "Bunkó paraszt"
Emiatt én meg rasszista vagyok. Az egyik liberálist sem zavarja, hogy a saját rokonomat sem viselem el, ha buta.
De kit érdekel ez? A többségük nekik is ugyanúgy viselkedik, mint akit védenek.
Szóval...nem vagy szélsőjobboldali. Alapvetően a baloldaliak érzelmekben gondolkodnak, a jobboldaliak meg racionálisan. Ha van 10 ember, akik közül 2 TALÁN, ESETLEG halálos fertőző beteg, de nem tudod, hogy melyik kettő és be akar jönni a lakásodba, akkor egy baloldali beengedi mind a tizet és amikor lefertőzik az egészségeseket és a karantén előtt emiatt meghaltak négyen, akkor büszkén mutatja, hogy megmentett 8 embert a fagyhaláltól.
Egy jobboldali ember meg kapásból bevágja mind a tizet egy karanténba, rendezzék le egymást között, ha valami gond van. De a sajátjai megmaradnak.
Választhatsz, hogy melyik vagy te :)
"Nem valók ide egyértelmű, az arabokat még csak vissza is lehetne küldeni az országukba, de a cigányokat hova lehetne, mikor már 1000-500 éve elszakadtak Indiától."
Zsidók is visszamentek a kétezer évvel ezelőtti lakhelyükhöz, ráadásul több millióan, szóval nem példa nélküli. Az is igaz, hogy nem erőszakos kitoloncolás volt, mint amit a palesztinokkal műveltek.
"Zsidók is visszamentek a kétezer évvel ezelőtti lakhelyükhöz, ráadásul több millióan, szóval nem példa nélküli."
A különbség annyi míg a zsídók akaratukból mentek és egy élhető országot teremtettek saját maguknak, (persze a palesztinok megszívták) addig India 1 milliárdos túl népesedése mellé nem kér még több millió analfabéta cigót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!