Attól, miért lennék szélsőjobboldali, mert szerintem bizonyos népcsoportok nem valók ide?
Nem tehetek róla, engem zavarnak.
Utálom a rendezetlenséget, rendetlenséget.
A munkahelyemen is, minden mappát sorba rendezek.
Mindennek megvan a helye.
Ha nem lennék elég precíz és perfekcionista, akkor nem tartanék ott, ahol.
A kollégáimmal beszélgettünk erről.
Szerintem bizonyos népcsoportokat ki kellene telepíteni Európából, mivel nem ide valók.
A kitelepítések megelőzik a komoly konfliktusokat, békét teremtenek.Akár, polgárháborúk is megakadályozhatóak így.
Volt, aki egyetértett, volt aki szerint ez a gondolkodás a "Szovjetunióba vagy a Harmadik Birodalomba való"
De, miért is lennék szélsőjobboldali ettől?
Hiszen, nem akarok gázkamrákba meg munkatáborba szállíttatni embereket.Illetve, nem akarok állami titkosrendőrséget bevezetni.
Olsoban kifejezetten rosszul éreztem magam, mivel tele volt az utca oda nem illő népcsoportokkal.
Lehet, munkámból adódóan lettem ilyen, építészmérnök vagyok.
A jelenleg, trendi migrációs politikát ahhoz hasonlítom, mint amikor az átkosban a barokk épületek közé benyomták azokat a jellegtelen szocreál épületeket.Pedig, a vak is látta, hogy az nem illik oda, elcsúfítja az utcaképet.
Vagy, a Magyarországon az "utcakép" nélküli utcák.
Simán építenek a Kádár kocka mellé egy minimalista stílusban épült házat vagy egy sima kertvárosi stílust.
Nincs szabályozottság.
Szerintem, ebben példa az Egyesült Államok, ahol szigorúan szabályozva van az utcakép, a házak különbözőek, de mégis, nagyjából egy stílust követnek.
Nyugi, én (pár drogos ismerős szerint) azért vagyok rasszista, mert utálom az útszéli qrvákat (akik nem mellesleg többségében fehérek, legalábbis itt).
Az erdélyi magyarságot pedig erőszakkal szakították el.
Az erdélyi/vajdasági magyarok miért ne jöhetnének?
A kérdező a migránsokról beszélt.
Tedd fel a kérdést, hogy kik is szerint vagyok az?
Rá fogsz jönni, hogy nem kell vele foglalkozni.
1-es,
Romániában (=Havaselve, Moldva) alig él pár tízezer magyar.
Erdély pedig nem Románia. Ott a románok a vendégek.
A magyarság például egy keleti hordaként özönlött be Európába, aztán csak betörték a kutyafejünket! Semmi különbség nincs ember meg ember közt, ha te például már úgy mégy el Norvégiába, hogy azt te tradicionálisan egy vegyes származású országnak ismered, akkor meg azon csodálkoznál, hogy mekkora fehér gettók vannak sok helyen.
Te szimplán buta vagym nem szélsőjobbos!
Jogod van azt gondolni, hogy egyesek nem ide valók, de (ha népcsoportokra gondolsz) akkor ez egy szélsőjobboldali gondolkodás (békélj meg vele: szélsőjobbos mentalitásod van).
Értem, hogy te kitelepíteni szeretnél másokat (akár még az ittmaradó többség számára jó is lehet), de mi van azokkal, akiket kitelepítesz? Ők mit szeretnének? Te miért dönthetnél a sorsukról?
Ha valaki úgy döntene, hogy téged kellene kitelepíteni, akkor az rendben lenne? Mint ahogy az első válaszoló is írta: ha a román kormány úgy döntene, hogy ki kellene telepíteni a magyarokat Romániából, az rendben lenne szerinted? Erkölcsileg és jogilag is?
Arról, hogy jó-e a rend vagy sem, illetve hogy bizonyos népcsoport idevaló-e vagy sem nem vitatkoznék (lehet, hogy egyet is értenénk), de bizony attól még ez szélsőséges, egyoldalú és szűk látókörű gondolkodás.
"A magyarság például egy keleti hordaként özönlött be Európába,.."
Lehet, de pl. a magyarság megküzdött azért, vér és veríték árán, hogy itt maradhasson, s ez azt hiszem valamiféle létjogosultságot ad Európa közepén. Holott a "menekültek" tömeges betelepítése (istentudja milyen indíttatásból), amelyek teljesen más kultúrából származnak teljesen mesterséges, a közösség elleni cselekedet, amihez a többség nem járul hozzá, s belegondolni se merek milyen következményekkel járhat. A történelem számtalanszor bebizonyította már, hogy a multikulturalizmus, illetve az etnikailag megosztott országok idővel destabilizálódnak, szétszakadnak. Elég ha csak Magyarországra gondolunk (kiemelve a román bevándorlást a balkánról, amit olyan elvakultsággal képesek tagadni, hogy az valami elképesztő, de nem hibáztatom őket), vagy akár Koszovó esete (ami sokkal jobban fáj a szerbeknek, mint Erdély a magyaroknak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!