A Jobbik miért járatja le az Lmp-t?
Miért nem tud barátságosan viselkedni vele? Hasonóak az értékeik, a Jobbik konzervativ, magyarpárti, az Lmp humanista emberközpontú. A Jobbik ellenszenvessé teszi magát h azzal hülyíti a népet h az Lmp szdsz utódpárt.
Miért nem mutat példát a Jobbik h lehet a politikában is meghallgatni a másikat, és ami jó azt elfogadni? Miért ilyen fafejű, merev a Jobbik? Hataloméhes?Így az emberek szemében hasonszőrűvé fog válni mint az Mszp. Ennyire? Megéri ez a nészerűségének? Szerintem nem! Amugy sok Jobbik szimpatizáns kedveli az Lmp-t és a Civil összefogást is. Csak a vezetők csőlátásúak.
a diktatúrára törés első lépése a többi párt lejáratása.
aki tanult történelmet az tudhatná, és elvileg akkor ezt Vona is tudja, ezért csinálja, mint töritanár.
Nem egészen értem miben nyilvánul meg a lejáratásuk? Azt sem hogy miért kéne barátságosan viszonyulni hozzá. Arra gondolsz, mikor csaltak kopogtatócédula gyűjtésnél? Nem tudom mire mondod, de én még Vona, és egyéb jobbikos "nagyhal" szájából sem hallottam semmit sem, ami az LMP ellen irányult volna. Persze sok jobbik szimpatizáns nem szereti az LMP-t, de ezt azzal nem fog megváltozni, hogy megszűnik a jobbik vagy valami.
A 2. válaszolónak üzenem: persze biztosan aki diktatúrát akar az minél látványosabban csinálja, hogy a hülye is észrevegye, ugyanmár. Rémeket látsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!