A ballib oldal miért védi annyira a migránsokat?
Mert amikor orbán elkezdi az ellenzéket szapulni, ti már folytatjátok!!!
Hogy lehettek ilyen szűk látókörűek???
"A menekültekkel szerintem egyikünknek sincs baja, mivel nálunk, illetve Nyugat-Európában egyetlen menekült sincs. Csak betolakodók, megszállók, illetve terroristák vannak."
Még jó, hogy az ilyen éles eszű, szemfüles polgárok átlátnak a szitán.
"Szeretnének ők a húsos fazék közelébe kerülni."
Az a probléma azzal a húsos fazékkal, hogy amelyik fideszes nem esett még bele, az lelóg róla. :D
"Miért gondolják egyesek, hogy etikus és elfogadható ember és ember között különbséget tenni?!
Miért gondolják egyesek, hogy etikus és elfogadható mesterséges határokkal akadályozni, hogy bárki bárhol letelepedhessen?!"
Mert az éj sötét és tele iszonyattal.
Miért gondolják egyesek, hogy etikus és elfogadható mesterséges határokkal akadályozni, hogy bárki bárhol letelepedhessen?!
Egyetértek. A múlt héten elrepültem Miamiba, mondtam a repülőtéren, hogy ott akarok élni, mert jó meleg van és mindenki gazdag. Erre kiröhögtek és feltettek az első repülőre, ami hazavisz. Pofátlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!