The viper kérdése:
Jobbikban vannak zsidók?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 20:17
1/19 anonim válasza:
nem teljesen mindegy?
amúgy már volt ilyen kérdés
szebb jövőt!
2/19 anonim válasza:
Manapság ki számít zsidónak?
Ha ezt megválaszolja nekem valaki, leborulok a tudása előtt.
Én úgy gondolom, hogy senki nem ismeri a másik családfáját, vagyis fogalma sincs a származásáról...
3/19 anonim válasza:
Második: az a zsidó, aki a zsidó vallást ismeri el saját vallásaként. A hétköznapokban azokat hívjuk zsidóknak, akik nem ugyanazt vélik, amit mi.
4/19 anonim válasza:
Igen és azt te honnan tudod, hogy ki milyen vallású?
Manapság a legtöbb zsidó keveredett... Senki sem tudja, hogy pontosan milyen származású.
Erre ha valaki felszólal a jobbik ellen, máris zsidó.
Elég dúrva fogalamzavarok vannak abban a pártban...
5/19 anonim válasza:
Külonbséget kell tenni normális egyszerű zsidó, hazafias magyarországért harcoló zsidó és a cionista,kapzsi,hatalomra és pénzre vágyó zsidók között.A Magyar Gárdában is van egy idős zsidó bácsi, és nem hiszem, hogy ő az egyetlen "nagymagyar" zsidó Magyarországon. A Jobbiknak kb 10ezer tagja van, biztos van köztük zsidó származású is, ha a magyarságért kűzd, nemes célokért akkor az én szememben ugyanolyan magyar mint bármelyik Jobbik tag. Remélem értitek mit akarok mondani ! Azokat a zsidókat sem utálom akik élnek szépen csendben és nem hazafias felfogásuak, csak éppen ne mocskolják a magyar történelmet, az országot az értékeinket mint pl a Heti Hetes nevű gyűlöletműsor tagjai és hagyjanak béküket a hazafiaknak, ne nácizzanak mindenkit ha kell hanem.
6/19 anonim válasza:
Ha vannak is, engem nem zavar. Nem a ,,rasszistasága" miatt tisztelem a Jobbikot!
Szebb Jövőt!
7/19 anonim válasza:
nem a hétköznapi zsidósággal van baj soha nem velük volt akik dolgoznak és velünk élnek...
8/19 anonim válasza:
Vannak. Egyik ismerősöm "rendesen" zsidó, és Jobbik alapszervezeti tag. Iwiw képeinél is ott van a szkíta turul stb...
10/19 anonim válasza:
Jaj, könyörgöm, hagyjuk már ezt a témát! Nagyon unalmas már, rengeteg ilyen kérdés volt. Olvasd vissza a kérdéseket, és megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!