Már nincs TB és nyugdíj? Mi van?
Öngondoskodás ! Ez a kapitalizmus. Miért szavaztad meg, ha nem tetsik ?
Tudatosan kell vásárolni élelmiszert. Megszűnik a pizza futár meg a zsíros kaják halálig való degeszrezabálása. Jó reggelt
Nem szunik meg, a cikk amit linkeltel pedig felrevezeto.
Azert mondjak hogy "meg fog szunni a nyugdij" mert egyre kevesebb az aktiv koru, adozo allampolgar. Ebbol kovetkezoen kevesebb penzt lehet majd szetosztani a nyugdijasok kozott, ki tudja hogy mennyi marad majd, illetve hogy eleg lesz-e valamire. A nyugdijazas, mint intezmeny termeszetesen nem szunik meg, a kondiciok fognak valtozni.
Az pedig a cikkben is benne van, hogy a TB a cikk iroja olvasataban szunt meg. "Ha a kormány önérdeke alapján dönt arról, hogy kinek a megtakarításait vegye el, és kit jutalmazzon lojalitásáért kedvezményekkel, ott a társadalombiztosítás megszűnt." Ez egy vitathato allitas.
A TB-járulék valóban megszűnt. Most már szocho van helyette, ami egy adófajta. Persze az átlagembernek nem tűnik fel egyetlen hatalmas különbség:
A TB-járulékot kötelezően az egészségügyben kellett elkölteni, a Szochot viszont arra költi a kormány amire akarja. Na, vajon miért rossz ez nekünk, és miért jó ez nekik? :-)
Figyelmetlen voltam,bocsánat.
Tényleg 2014 -es cikk.
A 6-os válaszával megegyezőt már én is hallottam. Sajnos.
A gyakorlatban ez mit jelent,hogy fog vagy hogy nyilvánulhat meg és mikor?
Mekkora és milyen következménye lesz ennek a kisemberre?
Ez megint valami ellenzéki mű-hablaty, szokásos hazudozás az ATV-ről amit kitalált az ellenzék, mert valódi kifogást nem tudnak felhozni, ezért baloldalról szokás szerint HAZUDNI kell olyant ami nincs a valóságban. Persze ha az MSZP lenne kormányon, ők biztos ezt is megcsinálnák, amikor lehetőségük volt rá akkor sok hasonló gaztettet vittek végig.
A nyugdíjat is ők adóztatnák meg, ha lehetőségük lenne rá. Még 2003 körül is követelték a fidesztől, aztán megpróbálták azt is másképp beállítani, hátha valaki em emlékszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!