Az a taxisok baja, hogy az ubereseknek csak a mobilappos céggel kell leszerződniük és nem vonatkozik rájuk semmilyen más kötelezettség amivel a taxisokat egyébkét szpatják.
2016. jan. 19. 09:00
3/12 A kérdező kommentje:
Az első által linkelt kérdésnél írta valaki, hogy az a bajuk a taxisoknak, hogy ezek az uberesek vagy mik olcsóbbak, mint a taxisok. Szóval ezután nem adok igazat a taxisoknak, ugyanis engem, mint utast csak az érdekel, hogy minél olcsóbban eljussak A pontból B pontba. Hol érdekel az engem, hogy a taxisoknak x évente új kocsit kell venni és hogy mennyi a cégüknél a tagsági díj?! Magasról lesz.arom.
2016. jan. 19. 09:21
4/12 anonim válasza:
"engem, mint utast csak az érdekel, hogy minél olcsóbban eljussak A pontból B pontba."
Akkor mért nem mész gyalog?
2016. jan. 19. 09:35
5/12 A kérdező kommentje:
"Akkor mért nem mész gyalog?"
Gyalog? Akkor már inkább bliccelek a bkv-n :) Amúgy azért, mert az lassú.
2016. jan. 19. 09:37
6/12 kovpet válasza:
A taxisok tarifája nem szabadáras, rendelet írja elő.
Tehát nem tudnak versenyezni egy olyan "céggel", akire semmi nem vonatkozik... Azért idézőjeles a cég, mert az überes sofőr egy sima egyszerű ember mint én vagy te, nem kell neki PÁV meg ilyesmi, ami a taxisnak kötelező. Így nem csoda, ha ledolgozhatatlan hátrányban vannak a legális taxisok...
2016. jan. 19. 10:18
7/12 anonim válasza:
Ez a szigoritas akkor nem jelentett gondot, amikor lobbiztak erte, hogy ezzel a kisebb cegeket kitoljak vele a piacrol.
Akkor jo volt, de visszafele sult el.
2016. jan. 19. 14:20
8/12 anonim válasza:
Helyesen jársz el kérdező. És fogd be a szád akkor is, ha orvoshoz mész, és nem fogad, ha el szeretnél intézni valamit, és nincs hozzá kedvük, ha vásárolni szeretnél, és kidobnak, mert zavarod őket. Elvégre nemcsak neked van jogod azzal törődni, ami neked jó. Dobd fel a talpad, fáj az nekem? Nem. Ugye megegyeztünk?
2016. jan. 19. 15:43
9/12 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést, hogy a saját érdekeim nézem...
2016. jan. 20. 08:36
10/12 Unari válasza:
A kérdezőnek igaza van. A piac egyszerű. Én mint vásárló megfelelő szolgáltatást várok el a lehető legolcsóbban. Miért fizessek többet azért a munkáért amit ugyanolyan minőségben elvégez más olcsóbban. Az hülye aki nem így tesz. Amúgy meg a taxisok ne hőbörögjenek, meg dobálózzanak a minőséggel meg a fix árral, mert Dunát lehet rekeszteni már azokkal a felvételekkel amelyeken egyértelmű hogyan húzzák le az embert. Ugyan azért a fuvarért fizetett összeg között 3000-4000 Ft különbség is lehet. Számla meg a Holdban. Az Über esetében a tarifa előre kiszámítható nincs meglepetés és a sofőr sem camcog a borravalóért. xar lenyelni a békát hogy van jobb a taxinál, de ez van. Mindig lesz egy jó ötlet ami átalakítja a piacot. Mindig lesznek vesztesek és győztesek. Ez az üzlet. Gyerünk mozgassátok meg az agyatokat és találjatok jobbat az Übernél. A lehetőség mindenki előtt ott van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!