Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják a liberálisok,...

Miért mondják a liberálisok, baloldaliak, hogy az akkori magyar kormány jogtalanul üzent hadat a Szovjetúniónak és, hogy mi megszállók voltunk ott?

Figyelt kérdés

Olvasgatom a politikai fórumokat, többek között a Gyk-t és látom, hogy sok liberális Horthy ellen azt is felhozza érvként, hogy hadat üzent a szovjeteknek és, hogy a Don-kanyarnál nekünk semmi keresnivalónk nem volt.

Ezektől az emberektől kérdezeném, hogy nektek van tudomásotok arról, hogy 1941-ben a szovjetek bombázták Kassát?

Amely súlyos károkat okozott mind emberélet, mind épületetben.

Ennek hatására üzent hadat a kormány.

Mégis mit kellett volna tenni?

Másrészt pedig a kommunizmus célja az volt, hogy az egész világra kiterjedjen: "

Világ proletárja egyesüljetek"

Sztálinnak voltak olyan gondolatai, hogy az egész világot bolsevizálja és amilyen kegyetlen mészáros volt véghez is vitte volna.

Szóval a keresztény Európa megvédése volt a Szovjetúnió elleni hadjárat mivel előbb-utóbb úgy is leigáztak volna minket pl. a Spanyol polgárháborúba is beleszóltak.

2016. jan. 18. 20:51
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként én szakértő vagyok a történelmi-politikai dolgokat ileetően "

Ezen jot rohogtem koszi.

Oreg, te nem szakerto vagy hanem egy kenyszeres bolond.

2016. jan. 19. 19:21
 32/43 A kérdező kommentje:

Azzal tudom bizonyítani, hogy a németek és szövetségeseik nem gyilkoltak ártatlan civileket és nem erőszakoltak nőket, hogy tudom mik voltak az erkölcsi törvényeik és a hadseregük is ez alapján működött.

És ők nem az orosz nép ellen ha nem az őket is terror alatt tartó Judeobolsevizmus ellen!

A holokauszt pedig nem úgy volt ahogy azt manapság mondják sokkal kevesevv áldozattal és a gázkamárák sem léteztek szinte sehol.

De maradjunk az eredeti kérdésnél.

2016. jan. 19. 19:31
 33/43 anonim ***** válasza:

Ez komoly és a szét bombázott német és angol városokba is biztos nem hallt meg senki. Az a 20 millió civil is biztos mind a keleti fronton hallt meg.

Na mindegy sok sikert a folytatáshoz, ha egyáltalán lesz még valaki aki komolyan fog venni.

2016. jan. 19. 19:45
 34/43 anonim ***** válasza:
Elnézést jó kedvemben véletlenül a "halt" szót két l betűvel írtam. Na de sok sikert.
2016. jan. 19. 19:49
 35/43 anonim ***** válasza:
Megint tévedtem, mert nem 20 millió, hanem körülbelül 40 millió civil halt meg.
2016. jan. 19. 19:58
 36/43 anonim ***** válasza:

1941-ben nem tudni,kik bombáztak,az azonban 100% hogy a Szovjetunió nem akart háborút Magyarországgal,többek között ezért is adta vissza az 1848/49-es zászlóinkat is. 3 repülőgép bombázta Kassát,olyan eget rengető kárt 3 gép nem tud okozni.

Hitler nem kérte Horthytól,hogy üzenjen hadat a szovjeteknek,mi mégis megtettük.Ergo a magyar katonának a Don-kanyarnál valóban semmi keresnivalója nem volt.Németország támadta meg a Szovjetuniót,Magyarország detto,a kezdetektől világos volt,hogy ez csak vesztes háború lehet,nem hittük el,meg is vertek minket.Aki qrvának áll,ne csodálkozzon,ha megb@sszák.Nem a szovjetek támadtak,Magyarország is ugyanúgy megszálló volt,mint a német.Innentől kezdve nem értem a kérdést.Történelmet kellene tanulni,nem pedig azéljobbos agymenéseket olvasni.

2016. jan. 20. 08:53
 37/43 anonim ***** válasza:

Figyelj, ezen most kar vitatkozni, mert a haboruban ugyis mindig a gyoztes irja a szabalyokat meg a jogot. Ha nem ok gyoznek akkor mashogy nezne ki a tortenelem.

Viszont elkovettek azt az ostobasagot, hogy rossz lora tettek. Ez pedig tobb mint bun volt, ez hiba volt.

2016. jan. 20. 13:38
 38/43 anonim ***** válasza:

" nem gyilkoltak ártatlan civileket " hogy mi ??

A nemetek egyik kedves szokasa volt talalomra tuszokat szedni es egy nemet katona halalaert tiz veletlenszeruen kivalasztott civilt felakasztani.

Keretlegenyek szuronyra tuzott csecsemovel rohamoztak.

Ezekrol nem hallottal?

2016. jan. 20. 13:39
 39/43 A kérdező kommentje:

"nemetek egyik kedves szokasa volt talalomra tuszokat szedni es egy nemet katona halalaert tiz veletlenszeruen kivalasztott civilt felakasztani.

Keretlegenyek szuronyra tuzott csecsemovel rohamoztak.

Ezekrol nem hallottal?"

Erről beszélek! Ezzel mossa át az emberek agyát a liberális propaganda.

2016. jan. 20. 16:43
 40/43 anonim ***** válasza:
Értem tehát ha a németekről állítanak rosszat az propaganda és ha másokról az tény. Világos.
2016. jan. 20. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!