Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják a liberálisok,...

Miért mondják a liberálisok, baloldaliak, hogy az akkori magyar kormány jogtalanul üzent hadat a Szovjetúniónak és, hogy mi megszállók voltunk ott?

Figyelt kérdés

Olvasgatom a politikai fórumokat, többek között a Gyk-t és látom, hogy sok liberális Horthy ellen azt is felhozza érvként, hogy hadat üzent a szovjeteknek és, hogy a Don-kanyarnál nekünk semmi keresnivalónk nem volt.

Ezektől az emberektől kérdezeném, hogy nektek van tudomásotok arról, hogy 1941-ben a szovjetek bombázták Kassát?

Amely súlyos károkat okozott mind emberélet, mind épületetben.

Ennek hatására üzent hadat a kormány.

Mégis mit kellett volna tenni?

Másrészt pedig a kommunizmus célja az volt, hogy az egész világra kiterjedjen: "

Világ proletárja egyesüljetek"

Sztálinnak voltak olyan gondolatai, hogy az egész világot bolsevizálja és amilyen kegyetlen mészáros volt véghez is vitte volna.

Szóval a keresztény Európa megvédése volt a Szovjetúnió elleni hadjárat mivel előbb-utóbb úgy is leigáztak volna minket pl. a Spanyol polgárháborúba is beleszóltak.

2016. jan. 18. 20:51
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Az újvidéki vérengzés a partizánok cselekedeteire volt válasz.

Leginkább partizánokat lőttek a Dunába.

2016. jan. 19. 18:08
 22/43 anonim ***** válasza:

"Te most csak azt írod le amit a liberális propaganda beléd sulykolt szóval felesleges vitáznom veled."

Ez nem propaganda, hanem történelem és ezek így történtek írások feljegyzések is vannak róla. El lehet róla vitatkozni, hogy minek nevezzük, de ezek mind megtörtént dolgok. Megtörtént a Délvidéki vérengzés kétszer, a Katyni mészárlás, a Malmedyi mészárlás, Lidicei mészárlás és még lehetne sorolni.

2016. jan. 19. 18:10
 23/43 anonim ***** válasza:

"Leginkább partizánokat lőttek a Dunába."

A leginkább szó nem egyenlő a mindenkivel, azaz most mondtál ellent magadnak.

2016. jan. 19. 18:15
 24/43 anonim ***** válasza:

"Sőt egy német tábornok közelte is, hogy Ukrajnát ők felszabadítani akarják a bolsevizmustól és mondta, hogy a partizánoktól megvédik a lakosságot. "

Igen tényleg így fogadták, csak utána semmivel sem bántak velük jobban mint a szovjetek.

2016. jan. 19. 18:18
 25/43 A kérdező kommentje:

"Igen tényleg így fogadták, csak utána semmivel sem bántak velük jobban mint a szovjetek."

Mire alapozod ezt?

"Tegnap olvastam a biztosnségi szolgálat jelentését a megszállt keleti területekről.

A partizántevékenység az elmúlt hetekben ismét erősödött. A partizánok valóságos szervezett gerillaháborút folytatnak. Nagyon nehéz a közelükbe férkőzni, mert a megszállt területeken olyan terrorista módszereket alkalmaznak, hogy a lakosság már félelemből sem mer lojálisan együttmőködni velünk. A partizánok tevékenységét a politikai komisszárok és elsősorban a zsidók irányítják. Ezért szükséges, hogy még több zsidót lőjünk agyon. Nem lesz nyugalom a vidéken amíg ott egyetlen zsidó is tevékenykedhet. A szentimentalizmus ebben a kérdésben a legnagyobb hiba lenne."

(Joseph Goebbels-naplójából 1942 március 16)

Egyébként én szakértő vagyok a történelmi-politikai dolgokat ileetően szóval én ritkán tévedek és tudom mi az amit a cionisták hazudnak és tudom mi az igazság.

2016. jan. 19. 18:36
 26/43 anonim ***** válasza:

"Egyébként én szakértő vagyok a történelmi-politikai dolgokat ileetően szóval én ritkán tévedek és tudom mi az amit a cionisták hazudnak és tudom mi az igazság."

Na akkor ezt mivel tudod bizonyítani?

"Sem mi sem a németek nem gyilkoltunk meg ártatlan civileket, gyerekekeket nem erőszakoltunk nőket a vörös csürhével ellentétben. "

2016. jan. 19. 18:44
 27/43 anonim ***** válasza:
Várom arra a bizonyítékot, hogy a holokausztból semmi nem igaz.
2016. jan. 19. 18:45
 28/43 anonim ***** válasza:
Ha olyan nagy tudója vagy a történelemnek és ritkán tévedsz, akkor miért nem álltál még a Magyar Tudományos Akadémia elé a bizonyítékaiddal, hogy szándékosan bombázták a szovjet gépek Kassát, ezzel eloszlatva minden kétséget a másik öt elméletről.
2016. jan. 19. 18:49
 29/43 anonim ***** válasza:
Amúgy nem véletlenül szolgált 4 és fél millió ukrán a szovjet hadseregben.
2016. jan. 19. 19:04
 30/43 anonim ***** válasza:
Én voltam a Dachaui koncentrációs tábornál és nem éppen egy nyári gyerek tábornak nézett ki és a felvételek se ezt tükrözték.
2016. jan. 19. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!