Kedves Jobbikosok! 2006-ban kire szavaztatok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 15:11
41/61 anonim válasza:
18:38
A Jobbik hogy jön össze a MIÉP-pel?
43/61 anonim válasza:
20:10
2006-ban összefogtak hárman, MIÉP-Jobbik-Kisgazdák Harmadik Út néven indultak, de csak ~2%.
44/61 anonim válasza:
jaja. Pontosan így van benne a "Jobbik nemzedék" c. doksifilmben.
(www.jobbiktv.hu)
-Egyébként 2006-ban még a fideszre ment az x. Pontosan azért amit Vona Gábor is mond. A Két rossz közül kellett a kisebbik rosszat választani. Más erő nem volt :/
45/61 anonim válasza:
És akkor most miért fikázza a Jobbikot folyamatosan a Csurka? Írjátok meg légyszi baromira érdekelne.
46/61 anonim válasza:
Nem szavazhattam akkor, mivel 16 voltam. Nem szavaznék most sem senkire (nem vagyok a demokrácia híve, sőt), de ha már ezek közül kell választanom, akkor inkább a Jobbik (mert nincsen ennél jobb, sajnos).
48/61 anonim válasza:
Senkire. Viszont annyit hozzá füznék hogy ha már a jobbikot sem tartják jobbnak rosszabb biztosan nem lesz ennyi.
49/61 anonim válasza:
Ha csalódnál a Jobbikban, 2014-ben szavazz az NFP-re!
50/61 anonim válasza:
senkire, nem érdekelt a politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!