Jobbikosok! Gondolom 4éve is szavaztatok, és nagy többségetek a Fideszre vagy az MSZPre. Ti akkor nem voltatok liberálisok?
Figyelt kérdés
És amikor ezt mondták rátok,gondolom kikértétek magatoknak...
Ezt kéne abbahagyni itt is =)
2010. ápr. 6. 10:10
1/10 anonim válasza:
De. Csak azóta támadt egy jobb ötletünk. :PPP
2/10 anonim válasza:
Volt már ilyen kérdés nem egyszer. Akkor is leírtam hogy nem szavaztam. Életemben egyszer szavaztam és nem pártra.
3/10 anonim válasza:
Aki Fideszes az ne kényeskedjen hogy ő nem liberális.
A Fidesz vezetésének a fele liberális és ez a politikájukban is meglátszik. Jahh, hogy a választásokon ezt nem mutogatják? Persze hogy nem, de amint hatalmon lesznek, abban a pillanatban még a szavakból is kiüresedik a nemzeti, és meg Bokrosodnak.
Csak figyeld ki.
4/10 A kérdező kommentje:
Ki fogom.
De ne OFFoljTOK
2010. ápr. 6. 10:24
5/10 A kérdező kommentje:
OFFoljatok*
2010. ápr. 6. 10:25
6/10 anonim válasza:
Jobbikosok messze allnak a gondolkodastol
8/10 anonim válasza:
Mindegy mi voltam az már a múlté. Már új ember vagyok, mert Morvai krisztina felnyitotta a szemem.
9/10 anonim válasza:
Azért, mert az értelmi képességük csekély.
Ebből látszik, hogy úgy lehet manipulálni őket, ahogy akarják.
10/10 anonim válasza:
Én a FIDESZre szavasztam, de most a JOBBIKra fogok. Nem fogok összeomlani ha a FIDESZ nyer, de nagyon remélem a JOBBIK megelőzi, márpedig minden jel erre mutat! Nagyon szimpatikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!