Tényleg vannak még, akik azt hiszik, hogy a Jobbikot az oroszok pénzelik?
Figyelt kérdés
Persze, nyilván lesz, aki ezután is megrögzötten ezt fogja képzelni, de nyilvánvalóan akkor nem adnának ki ilyen sajtóközleményt.
2016. jan. 18. 15:31
21/27 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy a Jobbik a megalakulasa utan erosen oroszellenes beallitottsagu volt. Aztan megjelent Kagebela, es az egesz szepen megfordult.
Nagyobb palfordulas volt mint amikor a Fidesz liberalisbol nemzeti konzervativ lett egy ev alatt.
22/27 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. A Jobbik 2005-ben is már az oroszokkal való szorosabb gazdasági kapcsolatokról beszélt. 2003-ban alakult. A szabadság téri szovjet emlékművet csak ők akarják eltávolítani, a volt kommunista kádereket csak ők akarják kizárni na közéletből.
2016. jan. 20. 07:03
23/27 anonim válasza:
ja hogy nem igaz?
Oke, draga jobbikos droid, akkor nalad is megvolt a memoriatorles :)
24/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan mire gondolsz, mert 2005-ben is már benne volt az elképzeléseik között az orosz kapcsolatok ápolása a keleti nyitás jegyében. :D
2016. jan. 20. 09:04
25/27 anonim válasza:
tudom en hogy nem tudod, tipikus jobbikos amnezia.
Vagy pedig nagyon kisgyerek vagy es nem emlekszel mi volt 10 eve.
26/27 A kérdező kommentje:
Rendben, hát érvek és bizonyítékok hiányában jön a személyeskedés. :) Tehát amíg nem hozol konkrétumokat, addig felesleges beszélni. Nekem megvan a Jobbik 2005-ös programja, amiben a keleti nyitás már prioritás, többek között Oroszországgal. :) Várom a konkrétumokat!
2016. jan. 20. 10:56
27/27 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ki pénzeli a jobbikot, de nem is érdekel. Számomra egy vállalhatatlan párt a jelenlegi formájában. Pedig néha egész életképes ötleteik is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!