Miért baj az, hogy a Jobbikot sokan pénzelik a külföldi politikusok?
A Jobbikot az oroszok, a törökök, az irániak és az arabok pénzelik. A francia Nemzeti Frontot a zsidók és az oroszok pénzelik, nem tudom hogy mi ebben a nagy baj, bár én nem vagyok Jobbikos, csak abból van elegem, hogy az embereknek nem jó az, hogy a Jobbikot és a francia Nemzeti Frontot pénzelik a külföldi politikusok.
Akik tudják hogy miért pénzelik a Jobbikot és a francia Nemzeti Frontot, nyugodtan elmondhatják az igazat és a véleményt is.
Ezt már nem hiszem el.
Az elmúlt kb 4 évben a pletykák szerint az alábbiak pénzelték a Jobbikot:
-zsidók
-Izrael
-Mszp
-Fidesz
-oroszok
-arabok
-törökök
-palesztinok
-Usa
-Eu
-Németország
-Irán
-Kína
-ukránok
-szlovákok
-románok
Nagyjából ennyi, de ha valakiket kihagytam, szóljatok!
De kinek baj ?
A döglődő Fidesznek, meg a már kétszer megbuktatott baloldalnak ?
Ja bocs...
"Ahogyan a második mondja, az rendeli a nótát aki
fizet. 2010 körül volt a Jobbiknak (és a Fidesznek
is btw) a korábbi oroszellenességből egy nagyon
éles oroszbarátságra váltása és azóta is látszik,
hogy mindenben pontosan követik a hivatalos
moszkvai álláspontot."
Napi konteo is megvolt:)
Az mindenesetre elgondolkodtato hogy a Jobbik eros oroszellenessege KGBela feltunese utan hirtelen atvaltott oroszbaratsagba.
A koponyegforgatas tenyleg nem zavarja a jobbikosokat?
Nem voltak orosz ellnesek, kommunista ellenesek voltak!
De az zavar, hogy a DK-t az EU nyíltan támogatja 5 millió euróval, az Altus-on keresztűl!!
" Az bezzeg senkit nem foglalkoztat, hogy ki pénzeli DK-t, az együtt2014-et, a millát, az elempét, stb."
Pedig ráadásul azok retorikáján is meglátszik kik érdekeit nézhetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!