Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik politikai part fogalkoz...

Melyik politikai part fogalkozik legtöbbet a fiatalokkal? Es ez miben nyilvanul meg?

Figyelt kérdés

2016. jan. 16. 15:26
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
84%

LMP.

A fidesz a középkorúak gazdagokat támogatja,akiknek van vagy 3 gyerekük és amúgy sem anyagi kérdés nekik a gyerekvállalás.

2016. jan. 16. 16:28
 12/43 anonim ***** válasza:
84%
hát.. biztos tett Orbánka valamit a fiatalokért, csak az a gáz hogy itt Baranyában már évek óta nem változott semmi, annak ellenére hogy a tv-ben állandóan a munkahelyteremtésről hazudoznak, én így látom 21 évesként. Itthon senkit sem érdekelnek a fiatalok, mert kevés van belőlük ellenben a nyugdíjasokkal, én ezt így látom 21 évesként.
2016. jan. 16. 16:29
 13/43 anonim ***** válasza:
83%

Talán hallottad, hogy dícsérték volna a FITYISZ munkáját a fiatalok???

A gyerehazafiatal.hu FIDESZ-es oldal!

Propaganda, hülyítés, agymosás!!!

Ja, és milyen érdekes, azóta most kuss van róla, egy szót nem említenek a gyere haza fiatalról!

Milyen érdekes!

2 gumicsonton csámcsogsz most, a migrás válság és a "CSOK".

Hogy milyen szärba vn az oktatás, a foglalkoztatás, az egészségügy, a tömegközlekedé, arról nem tesz említést a kormány!

Nem fura ez, szerinted?

Vagy te azt képzeled, hogy minden olyan király itt Hazánkban?

2016. jan. 16. 16:29
 14/43 anonim ***** válasza:
10%

Sajnálom, hogy neked ilyen rossz :(

Ha ennyire nem tetszik, hogy kollegád szavaival éljek : "el lehet innen menni"

Nem fogsz hiányozni senkinek.

Én jól keresek hála az Orbán kormánynak.

És többen vagyunk így mint ti mindíg elégedetlen, folyton fröcsögő banda.

Úgyhogy 2018-ban megválasztjuk harmadszorra is a Fideszt. :)

2016. jan. 16. 17:14
 15/43 anonim ***** válasza:

Ha ennyire beszűkült látókörű, zombi vagy, akkor én sajnállak, hogy idáig süllyedtél le :P

Azón kívül, hogy "magas lett a fizud", mi jót tudsz felhozni, ami Orbánocskád mellett szól, amit SAJÁT SZEMEDDEL tapasztaltál meg és nem pedig a médiából értesültél?

Akkor tárgyalhatunk! :D

Ha semmit nem tudsz felhozni, csak azt fröcskölöd, hogy "úgy hallottam", azt nem fogadom el!

Vagy te is ilyen agyhalott vagy, mint ezek???

Nem tudnak értelmesen válaszolni azok, akik olyan fásult agyúak lettek, mint TE!!!

https://www.youtube.com/watch?v=M0GRAhWAIM8

2016. jan. 16. 17:19
 16/43 anonim ***** válasza:

"Azt hiszem, amit Orbán mond! Orbán egy becsületes ember, egy király! Nem lop, nem csal, a szegények mellett van!"

A fäszom meg nem kell neki???

Sok szegény család van a településünkön és nem úgy látom, mintha mellettük állna!

Még szegényebbek, mint voltak, hitelt halmoznak fel hitelre!!!

2016. jan. 16. 17:26
 17/43 anonim ***** válasza:

A fizetésem emelkedett, a rezsi csőkkent ezzel is több marad a zsebembe. A sertéshús most lett olcsóbb, ezzel is spórolok.

A városban a Fideszes vezetés szinte az összes közművet felújította. Az utakat szintén. A lakásban a központi fűtésről átállítottak szabályozhatóra, ezzel megint csak spórolok. A kafetériám megintcsak emelkedett, ezzel minden másnap kajáldába tudok enni. Megint csak plusz pénz a zsebemben.

A fundamentás hitelemre félmillió állami támogatást kaptam a Fidesztől.

A fent említett megtakarításokból meg be tudtam rendezni a lakásomat.

Én ennyivel lettem több az Orbán kormány alatt.

Te mennyivel lettél kevesebb?

2016. jan. 16. 17:40
 18/43 anonim ***** válasza:

Szinte ugyanezeket mondták a fizetett statiszták a "magyar reformok működnek" reklámban! :D

Nem tudsz hülyének nézni! :D

Ez piszkosul nem elég! :D

Esetleg hihetőbb sztorit tudnál mondani? :D

2016. jan. 16. 17:42
 19/43 anonim ***** válasza:

Egy kis olvasnivaló, hogy kinyíljon a csipád! :D

[link]

2016. jan. 16. 17:46
 20/43 anonim ***** válasza:
Én csak a CSOK-al kapcsolatos elégedetlenkedést nem értem. Most tényleg teljesen hitelképtelen embereknek kellene adni 10 plusz 10 millát akinek se állása se jövedelme? Egy bank 10 ezer forintot nem ad ha nincs jövedelmem nem tíz miliót.
2016. jan. 16. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!