Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány, Vadai Ágnes, Fodor...

Gyurcsány, Vadai Ágnes, Fodor Gábor stb és szavazótáboruk a kölni események után most hol vannak a migráns barát politikájukkal? Nem láttam ilyen kerítésbontási akciót se mostanában.

Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 17:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A templomba vasárnap nem azt tanítják hogy aki éhezik, és aki segítséget kér, annak kötelességetek segíteni?

Persze tudom hogy a sok menekült között van aki csak lebzselni jött ide, de attól még jórészük hazájában háború van. Vagy szerintetek akik tényleg bajban vannak nem keresztény kötelesség segíteni? Csak úgy kérdem.

2016. jan. 15. 20:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Fordítva.

A többség lebzselni jött.

2016. jan. 15. 20:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha én neoliberális lennék, ráfognám a (nem létező) szélső jobboldalra, annak is a legeslegszélére.

Hergelik a migránsokat, akadályozzák az integrációt, és diszktriminálják őket. Ezért feszültek, és így vezetik le. Ha ez őnekik ez nem nagy szám, akkor pedig kötelességünk tolerálni a más véleményen lévőket (amíg nem jobboldali az a vélemény). Elég nagy szégyen, hogy nem úgy írta meg a sajtó hogy 1000 ember erőszakoskodott a többi emberrel. Így a férfiak is úgy vannak feltüntetve, mintha erősebbek lennének és a nők pedig gyengék, illetve az etnikumok is ki vannak hangsúlyozva.

2016. jan. 15. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!