Gyurcsány, Vadai Ágnes, Fodor Gábor stb és szavazótáboruk a kölni események után most hol vannak a migráns barát politikájukkal? Nem láttam ilyen kerítésbontási akciót se mostanában.
A templomba vasárnap nem azt tanítják hogy aki éhezik, és aki segítséget kér, annak kötelességetek segíteni?
Persze tudom hogy a sok menekült között van aki csak lebzselni jött ide, de attól még jórészük hazájában háború van. Vagy szerintetek akik tényleg bajban vannak nem keresztény kötelesség segíteni? Csak úgy kérdem.
Fordítva.
A többség lebzselni jött.
Ha én neoliberális lennék, ráfognám a (nem létező) szélső jobboldalra, annak is a legeslegszélére.
Hergelik a migránsokat, akadályozzák az integrációt, és diszktriminálják őket. Ezért feszültek, és így vezetik le. Ha ez őnekik ez nem nagy szám, akkor pedig kötelességünk tolerálni a más véleményen lévőket (amíg nem jobboldali az a vélemény). Elég nagy szégyen, hogy nem úgy írta meg a sajtó hogy 1000 ember erőszakoskodott a többi emberrel. Így a férfiak is úgy vannak feltüntetve, mintha erősebbek lennének és a nők pedig gyengék, illetve az etnikumok is ki vannak hangsúlyozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!