Aglomerációs közlekedés?
Tarlós elmeháborodott, ez évek óta nyílt titok.
De ez a leállíítja a tömegközlekedés. Pest határában?!
Nem hidtem, hogy lesz olyan, Mikor én orbáncnak fogok szurkolni.
aki nem pesti, alapból duplán fizet, mert 2 bérletet vesz és a pesti az olcsóbb -.-' Pedig azzal mindenre fel lehet szállni, a kiegészítőnél, még az aállomásközök is meg vannak adva.
Hét eleji hír, hogy 20 bkk-vezérnek 5Millióra növelték a havi fizetését.
Havonta 3-500e ember csak a bérletes és kb ennyi alaphangon a jegyes utas (egy irány 900 ft körül van jeggyel) és van pofája azt mondani, hogy kazdaságtalan az aglo. köz.
Meglépi, hogy leállítja ez a patkány?
A főváros feladata Budapest tömegközlekedésének biztosítása, az agglomerációs települések közlekedését az adott önkormányzatnak vagy az államnak kellene finanszírozni, ezt néhány településen kívül a többség nem teszi meg, ahova kék busz és/vagy HÉV jár. A tömegközlekedés sehol nem nyereséges, mindenhol az állam és/vagy az önkormányzat finanszírozza.
"egy irány 900 ft körül van jeggyel" - HÉV-vel van ahol igen, de a BKK busz mindenhol 350 Ft-ért visz be a budapesti végállomásig.
A legjobb az lenne, ha az agglomerációs járatokat mindenhol átvenné a Volán, ahogy korábban tervezték, nem csak az üzemeltetést, hanem teljesen. Ez a bevezetett hibrid rendszer semmire nem jó, hogy a Volánbusz üzemelteti a buszokat, de a BKK megrendelésére, BKK tarifával. Persze akkor az államnak kéne a konpenzációt fizetni, amit meg nem akar.
Kérdező, szerinted az normális, hogy a Dunakeszi és Göd között közlekedő vonatért fizet az állam, de a Kistarcsa ès Kerepes között közlekedőt meg Budapest fizeti? Mi ebben a logika? És igazságos-e ez a fővárosi adófizetőkkel szemben? Mert szerintem egyáltalán nem az.
Tarlóst nem kedvelem, Orbánt szintén nem. Előbbi zsarol, ami undorító. Utóbbi pedig arrogáns, ami szintén, hogy a te szinteden fejezzem ki magamat, patkány viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!