Fideszesek! Mi visz rá titeket, hogy még mindig a fideszre
szavatok?
Figyelt kérdés
Ez most nem számonkérés, nem fogok senkit lepontozni a politikai nézete miatt, egyszerűen csak kíváncsi vagyok rá, hogy hogy lehet még mindig ekkora tábor mögötte, miután sok nem túl jót tettek, ennyi minden derült ki, és annyi minden sejthető még.
A kommentelőket is megkérem hogy kultúráltan, és tényleg ne nullázzanak valakit csak mert mást gondol.
Szomszédom Fideszes (én nem, Isten ments, sosem voltam) és azt mondta szerinte a Fideszen kívül nincs más alternatíva és nem akarja hogy a Jobbik kerüljön kormányra mert akkor ő úgy látja vége lenne az országnak. Betiltanák a tv adókat, és gárdisták menetelének az utcán, sőt a csendőrök terrorba tartanák a társadalmat, ebből ő nem kér, mert már a csendőrség idején élt. (A bácsi amúgy 87 éves.)
2016. jan. 13. 15:35
9/19 anonim válasza:
Nekem az ismerős akit vittek szavazni azt mondta nagyon finom volt a pörkölt meg a 2liter bor amit kapott érte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!