Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Mi visz rá titeket...

Fideszesek! Mi visz rá titeket, hogy még mindig a fideszre szavatok?

Figyelt kérdés

Ez most nem számonkérés, nem fogok senkit lepontozni a politikai nézete miatt, egyszerűen csak kíváncsi vagyok rá, hogy hogy lehet még mindig ekkora tábor mögötte, miután sok nem túl jót tettek, ennyi minden derült ki, és annyi minden sejthető még.

A kommentelőket is megkérem hogy kultúráltan, és tényleg ne nullázzanak valakit csak mert mást gondol.

2016. jan. 13. 14:58
1 2
 1/19 anonim válasza:
90%

Na erre kiváncsi vagyok! *popcorn a kézben*

Kezdődjék a válasz csata! :D

2016. jan. 13. 15:02
 2/19 anonim ***** válasza:
81%
Az egykulcsos adó viszi rá őket.
2016. jan. 13. 15:13
 3/19 anonim ***** válasza:
96%

akiket én ismerek ,hogy a fideszre szavaztak, szintén feltettem ezt a kérdést már.

ők azt mondták,hogy azért szavaznak a fideszre,hogy ne az mszp/jobbik nyerjen.

2016. jan. 13. 15:13
 4/19 A kérdező kommentje:

amúgy igen, jelenleg én is ennyit kaptam bárhol mint válasz... meg hogy "há me gyurcsány, elmúltnyócév, izé, libsi, hüle EU"

de engem ténylegesen érdekelne, hogy mi, mi az ami miatt még mindig 50%a a szavazóképest hazaiaknak rájuk nyomná az ikszet

2016. jan. 13. 15:23
 5/19 anonim ***** válasza:
83%
Legfeljebb 20-25 % szavazna rájuk. Azok. akik jól jártak egy egykulcsossal, családi adókedvezménnyel, és vannak befolyásos barátaik.
2016. jan. 13. 15:33
 6/19 anonim ***** válasza:
29%
Rezsicsökkentés, bankok elszámoltatása, munkahelyteremtés, vasárnapi zárva tartás.
2016. jan. 13. 15:34
 7/19 anonim ***** válasza:
36%
Nincs jobb alternatíva az ellenzék köreiben.
2016. jan. 13. 15:35
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
Szomszédom Fideszes (én nem, Isten ments, sosem voltam) és azt mondta szerinte a Fideszen kívül nincs más alternatíva és nem akarja hogy a Jobbik kerüljön kormányra mert akkor ő úgy látja vége lenne az országnak. Betiltanák a tv adókat, és gárdisták menetelének az utcán, sőt a csendőrök terrorba tartanák a társadalmat, ebből ő nem kér, mert már a csendőrség idején élt. (A bácsi amúgy 87 éves.)
2016. jan. 13. 15:35
 9/19 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az ismerős akit vittek szavazni azt mondta nagyon finom volt a pörkölt meg a 2liter bor amit kapott érte.
2016. jan. 13. 15:42
 10/19 anonim ***** válasza:
47%
Ja persze a szomszédom...
2016. jan. 13. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!