Mit keres Gyárfás Tamás az Magyar Úszó Szövetség élén?
Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 21:17
1/10 anonim válasza:
Pont az amit a Magyar Olimpiai Bizottság alelnökeként. Pénzt.
Amúgy sok posztot töltött be a sportban, legtöbbet úszásban. 1993 óta a Magyar Úszó Szövetség elnöke.
2/10 anonim válasza:
Szemét Gyárfás Katinkát megfúrta, mert beszólt neki. De az egész úgy van beállítva, hogy Kiss Lászlóval kapott össze.
Szemét maffiozó ez a Gyárfás. Rég a kukába lenne a helye!
3/10 anonim válasza:
Gyárfás Tamást nem merik eltávolítani, mert szabadkőműves komcsi. Az ilyenek a legveszélyesebbek!!!
4/10 anonim válasza:
"Gyárfás Tamás ....... szabadkőműves komcsi" Nincs neked egy hangyányi üldözésid?
5/10 anonim válasza:
Mit keres Katinka a Magyar úszók között. Húzzon el Amerikába a férj3vel együtt. Ne az én adómból éljen jól.
6/10 anonim válasza:
" Ne az én adómból éljen jól." Rengeteg versenyt, nyert úgyhogy megnyugodhatsz valószínűleg nem a te adódból él.
7/10 anonim válasza:
Mondhatnám,hogy jogos kérdés,csak előtte körül kellene nézni,hány magyar sportszövetség,klub elnöke,Fideszes országgyűlési képviselő,vagy éppen polgármester.
8/10 anonim válasza:
Csakhogy az egyéni versenyekre is a szövetség pénzén készült fel. Tehát mégis az én adómból.
9/10 anonim válasza:
Gyárfás egy nagyon veszélyes ember, erről a 90-es éveket ismerők tudnának mesélni. Még a jelenlegi kormány sem MERI eltávolítani, miután pár éve visszaverte a támadásukat. Féltem Katinkát is, nehogy fejest ugorjon a Dunába, bebetonozott lábakkal (bár amilyen erős, még úgy is kiúszna...)
10/10 anonim válasza:
Most még nem merik bántani, nagyon reflektorfényben van. De ha kicsit csökken a fény, úgy nyomják le mint annak rendje módja. Gyárfás a maffia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!