Mi a véleményetek arról, hogy ezen a csatornán több az Eu-ellenes, Amerika-ellenes, muszlim-ellenes, összeesküvés-párti, baloldal-ellenes kérdések tömege?
"Szerintem aki napi 10 migransos kerdest kiir, az nem teljesen komplett."
Nem először írod ezt. Miért olyan lehetetlen szerinted, hogy ezt a sok migránsos kérdést többen teszik fel, nem pedig pár ember? Nekem inkább úgy tűnik, hogy általában akkor szaporodnak meg a az ilyen kérdések amikor történik valami nagyobb dolog ami a migránsokhoz köthető. Mint amikor Magyarország átjáróház volt,vagy miután megtörtént a párizsi terrortámadás, vagy a mostani szilveszteri események. Olyan lehetetlen, hogy ezek foglalkoztatják az embereket? Amikor a csapból is az orosz-ukrán konfliktus folyt, a politika rovat tele volt azzal kapcsolatos kérdésekkel, azokat is 1-2 ember tette fel? Elhiszem, hogy te nagyon pozitívan állsz a bevándorláshoz, de arra nem gondolsz, hogy ezzel nem mindenki van így? Hogy vannak akikben félelmet kelthetnek a bevándorlók? Főleg, ha olyan híreket hall az ember, hogy tömegesen inzultálták az embereket, vagy hogy a rendőröknek le kellet lőni egy allah akbarozó késes emberkét.
10-es!
Így hangzott:
"Beérett a stadionépítési láz? A magyar csapat kijutott az EB-re?" -ennyi volt a kimoderált kérdés.
Érdekes, én meg azt veszem észre, hogy a magyarellenes kérdéseket, válaszokat sem nagyon törölgetik.
Így nem érdekel, hogy milyen elleneseket vélsz még.
Vagy az belefér a szólásszabiba?
" Kíváncsi vagyok hogyan hangozhatott az a baloldali szellemiségű kérdés, amit kimoderáltak"
Gondolom ilyesmi....
www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__7491350-miert-van-az-hogy-magyarorszag-europa-legalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!