11/13 anonim válasza:
"rasszista jobboldali"
1. Nincs rasszizmus.
2. A Fityisz max. a mesében jobboldali, akkora szélsőbalos banda, hogy ihaj. Magyarországok jelenleg nincs jobboldali párt. A Jobbik is erősen balra húz, bár nem annyira, mint a fityisz.
12/13 anonim válasza:
Én inkább populistának mondanám.
13/13 anonim válasza:
Fidesz az elmúlt 26 évben volt már minden. Szóval én már sorolni nem tudom őket. De azt érzem mindig olyanok amit éppen az érdekük diktál. Sajnos ha kérdező most "Fidelitas" tag akar lenni akkor nem látta a 90-es években a Fideszt. Főleg mikor liberális eszméket hajtott, és Orbán Viktor a Liberális Internacionálé alelnöke volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!