Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A zsidók szeretik a magyarokat...

A zsidók szeretik a magyarokat? Mi hasznunk lenne abból ha tömegesen ide költöznének?

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 10:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Bp n több a hanuka, mint a karácsonyfa lassan!
2010. márc. 26. 10:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Amúgy mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy költözzön Izraelbe aki annyira imádja a zsidókat és annyira utálja a magyarokat esetleg a magyar hazafiakat . Sokkal jobb lesz úgy mindenkinek, higyjétek el.
2010. márc. 26. 10:39
 13/19 A kérdező kommentje:

Szerintem a hazafiság nem egyenlő azzal, hogy agyatlanul imádod az országodat, és csak azzal törődsz, hogy a te népednek jó legyen. Ebből szoktak kirobbanni a háborúk. Én Deák Ferencet nagyobb hazafinak tartom Petőfinél.

De a kérdésben is benne van, mi a jó nekünk a zsidókba.

Ha mi mennénk Izraelbe, akkor szerintem a zsidók is megkérdezhetnék joggal, hogy mi a hasznuk belőlünk!

Miért kellene nekünk a szidók érdekeit nézni és nem előbb a mienket?

2010. márc. 26. 10:41
 14/19 anonim ***** válasza:

"Izé. Az gondolom rendben volt, hogy nálunk a zsidók nem tarthattak hanukamegemlékezést a hősök terén :)"

Hát tudod mi a gyomorforgató barátom? Az hogy a zsidó honfitársaink tarthattak a nyugati téren hanukát, de mikor a jobbik kettőskereszteket állított karácsonyra az ország több pontján, azt mélyen megvetette a társadalom, azokat az embereket lenácizták, lefasisztázták, sok helyen a kereszteket összetörték, megalázták. Hát tudod, ez a baj itt, és ez a szégyen. És ettől fordul fel a gyomrom, hogy ilyen emberek élnek ebben az országban, akik nem tisztelik a hagyományainkat, a több mint ezer éves kultúránkat. Ez mélységesen felháborít, jobban mint az hogy a zsidók nem tarthatnak hanukát a Hősök terén. Ennyit akartam mondani. Én antiszemita náci emberevő.

2010. márc. 26. 10:47
 15/19 anonim ***** válasza:
üzenem a zsidóknak azt amit Gyurcsány Ferenc mondott: " El lehet menni Magyarországról "
2010. márc. 26. 10:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Javaslom 34%-ost kasztráljuk majd húzzuk karóra.

Hogy lehetsz egy ekkora provokátor szemétláda menni? Nincs még egy ember akitől ennyire undorodom mint tőled.

2010. márc. 26. 15:21
 17/19 anonim ***** válasza:
lenni*
2010. márc. 26. 15:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Zsidok csak a zsidokat szeretik,mast ugy baxnak at a palankon ahogy nem szegyenlik,tapasztalat
2010. márc. 28. 09:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Ha nem vagy Zsidó tökmindegy milyen nemzethez tartozol egy Zsidó szemében te csak egy Szolga vagy vagyis GOJ ahogy ők mondják.És ne akarj oda menni semmi hasznotok nem lenne belőlle az biztos.Esetleg golyófogónak a palesztinok ellen arra készséggel felhasználják a GOJ-t.

2018. máj. 22. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!