Vona Gábor ma vidéken közmunkázott, erről mi a véleményetek? Kampány vagy a segítőkészség vezérelte?
2016. jan. 8. 19:13
11/15 anonim válasza:
#8:Egyenlőre csak az derülhetett ki,hogy egyetlen választásokon győztes párt sem tartotta be az ígéreteit. Hogy a Jobbik betartaná-e győzelem esetén,arra csak tippelni lehet.Az én tippem:nem.Viszont ők még "éhesebbek".
12/15 anonim válasza:
"Viszont ők még "éhesebbek"."
Ezt te nyilván meg tudod állapítani, hiszen napi szinten beszélő viszonyban vagy jobbikos vezetőkkel.
13/15 anonim válasza:
X12:Nem,ezt a tapasztalat és a megérzés mondatja velem. Márpedig mivel hatalmon még nem voltak,az ember nyilván csak a megérzéseire hallgathat.
14/15 anonim válasza:
Más embernek meg más megérzései vannak. Ennyit erről.
15/15 anonim válasza:
#14:Ez nyilván így van.De azt hiszem,abból amit írtam,elég egyértelmű,hogy én a saját véleményemet írtam. Mint általában minden hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!