A fidesznek miért van szüksége a KDNP-re?
Az utóbbi időben egyre népszerűtlenebb kijelentéseket tesz a KDNP.
Pl nem támogatják a gyermekétkeztetést.Ugye ez minden párttól negatívan hatna,de különösen a magukat keresztényeknek vallóktól elég visszatetsző.
Most meg ez a "szingliadó" vagy mi.
Minek kell a fidesznek egy olyan párttal koalícióban lenni,aki önállóan be sem kerülne a parlamentbe?
"Szerintem nagyon is jól csinálják a konzervatív kereszténykedést. "
Szerintem a konzervatív kereszténységbe nem tartozik bele az, hogy "ránk nem vonatkozik a törvény".
Mutatni az egységet, mint a Hazafias Népfrontban.
De tényleg a Fidesz ott csapol pénzt ahol csak tud.
Két frakció két kampány kétszeres zsozsó.
Sose felejtem el, amikor egy ülésnapra egy meghalt listás képviselőjük helyett a Fidesz beültetett egy új képviselőt a parlamentbe hogy utána végkielégítést több milliót kapjon az ipse. 2002ben a választások előtt.
"Az utóbbi időben egyre népszerűtlenebb kijelentéseket tesz a KDNP."
Miért azelőtt mi volt?
A keresztény létnek az is a velejárója, hogy nem döngetem a mellem, hogy milyen nagy keresztény vagyok.
"A szingliadó egyébként jó ötlet."
Egy fasiszta országban biztos jó ötlet.
Meg mi az,hogy "szingli"?
Ha van párkapcsolatom,akkor szingli vagyok,ha nem vagyunk házasok?Vagy csak akkor nem vagyok szingli,ha gyerekem is van?
Nonszensz.
Hidd el,az egyedülállók jelentős része nem azért szingli,amiért próbálják kimosni az emberek agyát.
Az a fajta szingli,aki szórja a pénz,hedonista életet él azok pont a fidesz által bevezetett egykulcsos adóval is jól járó réteg.
A "szinglik" jelentős része szegény,egyedül is nehezen él meg.Vagy beteg,vagy nem kell senkinek,vagy nem akar párkapcsolatban élni személyiségénél fogva.
Szóval azért,mert a szinglik egy kis része gazdag,hednosita életet él,azért ne a többséget akarják megadóztatni a semmiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!