Valóban javultak a munkanélküliségi adatok vagy ez csak a közmunkának és a kivándorlásnak köszönhető?
Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 10:05
11/12 anonim válasza:
Én is azt hallottam valahol, hogy állítólag Magyarország jobban teljesít és az nagyon jó hatású ha ezt sokszor elmondjuk magunknak.
12/12 anonim válasza:
"Az meg semmi, mi van azokkal, akiket kirugtak, majd visszavettek ugyan oda kozmunkaskent fele penzert?"
Az sem volt semmi a nyárom, kértem magam közmunkára, ha már több hónap alatt se sikerült rendes állást találnom, úgy voltam vele, legyen mégis valami, meg ki tudja, ha látják, hogy beletanultam akkor egy esetleges üresedés esetén talán lesz esélyem bekerülni rendesen a céghez. Aztán első nap jött a felvilágosodás, ott ilyen esélyeket nem kell latolgatni, mert mindenki közmunkás, nemcsak abban az irodában, a másikban is és a harmadikban is, a takarítónők és a karbantartók is, a cégnek a 2 vezetőn kívül volt 1 rendes állásos munkavállalója, azon kívül mindenki közmunkás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!